Zväčšené lymfatické uzliny
Ahojte mamicky,ak mali vase deticky zvacsene lymfaticke uzliny,davali ste im nieco na ne,alebo ako ste to riesili a ake velke boli?
@jjanulkaa3 áno to som počula aj ja že majú detičky uzliny....Všetko to záleží na ostatných príznakoch ....Uzliny sú naozaj len reakcia na niečo teda samozrejme pokiaľ to nieje nádorové ale to rastie jedna alebo viac a nemizne a nezmensuje sa ...
@anieli_1 prave toto nechapem ak je to reakcia na nieco co sa deje v tele preco lekari tvrdia ze jednoducho niektore to tak maju a netreba to riesit.
@gabriela93 nasmu Matkovi sa spravilo velke mnozstvo v slabinach zial po ockovani v 15 mes....trvalo to velmi dlho.v podstate az teraz ma 7r a uz ich ma minimalne...ak mozem odporucit hlavne nechtik zvnutra cajik a zvonka natierat trezalkovym olejom
@jjanulkaa3 pretože sa im buduje imunita...Teda podľa mňa ...Tak ako je normálne keď ma babo zvýšenú teplotu
@chiara_elle ahoj mojej malej odvtedy nic neni..boli sme este potom na gastre tam jej tiez brali krv ale vsetko ok ..obvodna tiez brala krv a vysledky velmi dobre..odvtedy nic zatial mala je v pohode..
@catrin1 super, potesila si ma. Dufam, ze to bude tak aj u nas ...
@chiara_elle urcite ano...nic vazne to nebude 🙂

@catrin1 ahoj, ako ste dopadli? Moja dcerka 4 rocna mala minuly tyzden to iste - bolesti okolo pupka, cca 4 dni bez nejakeho predchadzajuceho ochorenia ( pred mesiacom bola chora) a na sone zistili zvacsene brusne uzliny. Nariadili len odber stolice na 3x krat ale nic ine. Dala som jej kvapky SAB SIMPLEX a hned sa to zmiernilo. Len sa mi nechce verit, ze tie kvapky by pomohli. Tak mam teraz obavy ako vyjdu vysledky stolice a ci mam ja dokopat pediatricku k odbere krvi?