icon

Zvýšená teplota 3-ročného v Chorvátsku

15. júl 2023

Baby poraďte,fakt neviem čo robiť? Malý 3 ročný má divnu teplotu cez deň mu kolíše má normálnu ,potom 37,5 a potom 37,8najviac mal 38,1 sme na dovolenke v Chorvátsku.Moc aj crp má v poriadku mala som domáce testy a teraz neviem môžem ísť s ním vonku? Kedy a na koľko a či vôbec? Jasné že keď bude už 37,6 už nie ale inak? Nechala som ho doma resp v apartmáne 2 dni nebol na slnku.A teraz neviem môžem ísť na slnko akože nie 12-3 ale trošku sa okúpať atď? Nevyznam sa stali sa to prvý krát a prvé dieťa😢

Strana
z2
simca06022011
16. júl 2023

nemoze byt rozhoruceny? hlavne musi vela pit.. ved je teplo.

nicicka
16. júl 2023

Náš mal tento rok 3 dni na dovolenke 38-39 C. Potom ho bolelo hrdlo a aj mal afty čiže pravdepodobne angina. Zvažovali sme ísť k Dr ale každý deň som videla ze ss stav zlepšuje. Keď mu bolo veľmi zle boli sme na izbe on nevládal ani na wc prejsť. Prvý deň komplet prespal. Keď mu bolo lepšie sám chcel ísť k vode ale bol len v tieni a nekupal sa. Na 4. den mu nič nebolo a fungoval do konca dovolenky v pohode. Naša obvodacka ATB nedáva aj keď ma zvýšené crp.

autor
16. júl 2023

@nicicka ste ma potešila,bojím sa tej angíny aj keď neviem mu to pozrieť afty nemá,a von ste boli už bez teploty cibzo zvýšenou? On tu behá keď mal 39 bol trošku nervózny

nicicka
16. júl 2023

Mal isto aj von minimalne zvysenu. On ale vedel ze ked mu je zle tak išiel na izbu a spal. Pokiaľ fungoval boli sme von v tieni. Tam bolo príjemnejšie ako na izbe s klímou. Pri mori to vždy prejde skôr. Minulý rok sme mali presne to iste. 3 dni a naspäť fungoval

Strana
z2