Zvýšená teplota bez iných príznakov u 4 ročného chlapca
Ahojte...prosím vás máte niekto takú skúsenosť ako my? Malý bude mať 4 roky, má už asi týždeň teploty od 37 do 37,4 popoludni a večer...nič mu nie je, ani soplíky, ani kašel, ani unavený nevyzerá, na nič sa nesťažuje, pekne papá, hrá sa, chodí do škôlky, proste žiadny zjavný problém nie je... po infektoch máva takto zvýšenú teplotu ešte aj týždeň, ale teraz žiadny nemal... pred mesiacom mu vyberali nosnú mandlu, vtedy mal tiež týždeň teploty, ale nemyslím, že by to mohlo byť z toho... jediné, čo na ńom vidím, že sa mu navečer lesknú oči, ako keď je človek chorý... zažili ste toto niektorá? neviem, či ho mám trepať k doktorke a panikáriť alebo počkať...nachodili sme sa doktorom ako na klavír pred a po výbere tej mandle, tak ho nechcem zbytočne zase stresovať...
ďakujem za každú skúsenosť, príspevok.
@virtuozka ako ste potom dopadli? Moj maly uz bude ma 10 dni horucku doktorka povedal ze to nic nieje lebo dýcha čisto ale kašeľ ma hrozný ide ma z toho porazit
Ahojte mamicky,prosim vás,dcerka mala tak dva dni trosku zvysenu teplotu.V noci na treti den teplota 39,tak som davala sirup na zrazenie teploty,cez den sem tam vyskocila na 37-37,5 ,v noci znova vyskocila,sama sa mi dcerka na teplotu zobudila.Davala som sirup,vlaznu sprchu,babsky recept(octova plienka na chodidielka),v momente teplota zrazena na 37,5 a tak aj cely den teplota skaaace ,raz ma,raz nie,mate niekto takuto skusenost?U dr.sme boli crp ma ok,ani soplik,ani kasel ,len teploty.
@verka277 ahoj, ako ste nakonuec dopadli s tou teplotou? Moj maly ma uz 5.ty den teplotu, cez den ok,na vecer cez 38..nadcha, kasel...dr.mu dala zinnat tabletky (crp nerobila), ale krpec to nechce, nevie prehltnut...bojim sa, aby sme nieco nezanedbali, ale naladu ma dobru, okrem toho kasla a sopla mu navonok nic nie je...
@poisonblu Ahoj,trvalo nám to dva dni a dve noci,ja som hned rano isla k.dr.,pretoze 3 dni predtym mala stale zvysenu teplotu a potom to vypuklo.Robila crp a nic,ziadny zapal,kasel ani soplik.Povedala mi,ze bojovat s tym,zrazat teplotu.Aj tak bolo,po dvoch dnoch a dvoch nociach nic...chvalabohu,ze to bol nejaky virus
Ahojte.. my sme mali len teplotu 38 2 dni na treti prisiel vysyp a dostali sme SARLACH. teraz he to rozsirene. mame antb.s penicilinom,zabralu hned a mala je uz ovela lepsie...
@lentuska poprosím kontakt na pani, dakujem
@anait
@dadulienka
@dietenka
Dobry deň, môj 2,5 ročný syn má tiež už cca mesiac zvýšenú teplotu, okolo 37-37,5 bez priznakov. Dvakrát za mesiac mal 39, prvýkrát v noci, ale ta sa hneď podarila znížiť a cez deň už takú vysokú nemal. Druhýkrát mal 39,5 a tu sa nám nepodarilo ani veľmi znižovať s nurofenom a panadolom. Klesla tak na 38,5. Toto trvalo cca 24h a potom úplne bez teploty. Iné príznaky nemá. Len zvýšená teplota okolo tých 37-37,5. Dnes sa mi zdal aj taky nanič, unavený. Moc, stolica, vytery z krku, nosa, prvé krvné výsledky sú v poriadku. Mamičky, ktoré ste písali o dlhodobých teplotách, prišli vám prosím vás na niečo? Ďakujem za odpoveď 🙂
@mima1212 ahoj, moj to ma teraz tiez..od piatku ma teplotu od 37 do 37,6, vyssie to nejde...k tomu mal zapalene hrdlo, dr. mu dala ATB, ale neuzivame ich, lebo mu dala tabletky a on to nechce prehltnut a proste ich neviem donho dostat nijako...trosku ma aj nadchu, ale nic hrozne....neviem co ma ta teplota znamenat
Baby prosim vas poradte mi mam 6rocneho syna je troska iny ako ostatne deticky nevie mi povedat co ho boli pokasliava mi soplik ma a dnes rano mal 37,6 teplotu co mam robit horsie je ze mi neda nic do ust ziadnu tabletku a ani sirup😥😰
@dadulienka ahoj viem ze to je uz stara diskusia ale toto iste sa deje u dcerky. Ako ste nakoniec dopadli? Ďakujem
@lienk12 Ahoj, znaci to zapal v tele ale ked je to len na prechodne obdobie moze to byt aj pri zvysenom strese. My sme prekonali infekcnu mononukleozu a odvtedy kazdu chvilu nieco- histaminova intolerancia, znizene trombocyty, migreny, chudokrvnost. ...Zasahuje to pecen, treba vtedy uzivat vitaminy z radu B a C. My mame do toho aj dietu. Kazdopadne si dajte urobit velky krvny obraz aj krve testy na infekcne choroby. My chodievame obcas fytoterapeutke, ta nam da kvapky na precistenie organizmu a mame na cas pokoj. Prajem vela zdravia a ak vam to bude pretrvavat urcite to ries.😉
Skuste ist este na sono brucha. Tam jej zistia, ci nema zvacsenu pecen alebo slezinu, alebo ci nema brusne uzliny. My sme ich mali, maleho vtedy stale do kola bolelo brusko alebo hlava , skoncili sme vtedy v nemocnici na infuzkach. Po mononukleoze to byva , pecen je uplne oslabena, tym padom aj imunita . Drzi sa pecenova dieta a nesmie sa vyvijat telesna namaha

@dadulienka dadulienka, ako ste pokrocili s problemom bezdovodne zvysenych teplot? zistili vam nieco, preslo vam to?