Zvyšujúci sa počet autistických detí: Pozorujete nárast?
Dnes o 03:56
Nezdá sa vám, že je už tých autistov oveľa viac, ako napr. 10-15 rokov dozadu? A to hlavne chlapcov,
Predošlá
Strana
z3
anonym_5cc907
•
Dnes o 12:14@anonym_e29057
@sara07 ale ja nehovorim o tej dobe, ja hovorim tak 10-15 rokov dozadu, vtedy nikto nikoho nikam nezatvaral…
@anonym_e29057 10-15 rokov ich bolo dost vonku, len si si ich možno nevšimla a hlavne sa o tom tolko nerozpravalo, nezaoberala si sa s tým
na mk nie je den aby nebola pas téma
ja poznám 22+ dost adhd, aspergrov aj pas .. drviva väčšina bola diagnostikovana ako dospelaci , potom
anonym_09d44d
•
Dnes o 13:15Nám v Žilline na diagnostike povedali že je to celosvetová epidémia. Hádam vedia viac ako my.
Predošlá
Strana
z3

Ked sa deje nieco vazne, vzdy je za tym viac faktorov.
Podla vedcov je velmi znepokojive, ze sa nanoplasty dostali az do buniek. Od mozku pocinaje az do buniek deti, ktore su este v bruchu matky. Preto je taky narast demencii v starsom veku, psychickych problemov mladych ludi a autizmu u deti.
Jednotlivec s tym moze malo co urobit, len vyhybat sa plastom od riadu pocinaje, az po plastove obaly. Aj filtrovat vodu mozeme.
Dalsim faktorom je vek matiek 1.ho dietata. Co tiez nie je zanedbatelne.
O strave ani nehovoriac. Supermarkety s ich zmluvnymi podmienkami nutia dodavatelov pouzivat plno chemie nie len ako hnojiva, ale aj na vypranie a osetrenie zeleniny a ovocia.
Staty by mali investovat do vyzkumu ako plasty likvidovat, cim ich nahradit, ako vycistit oceany a ovzdusie a hlavne spojit sily, nie medzi sebou bojovat o moc.