Búchanie do hlavy, uší a zuby do toho
Ahojte mamičky ženy
Malému idú horné trojky už tam má riadne gule a v nich biele takže čakám keď zostupnu a budú sa prerezavat no k veci...
Malý mal vždy nejaké prejavy k zubom.. horúčky,sopel, totalka plač asi všetko ako iné deti. No pri týchto trojkach si malý začal búchať do hlavy a do uší, naťahuje si uši a ťahá zozadu vlasy. Známy povedal že je to autistické správanie čo vlastne nesedí keďže malý miluje kontakt a ľuďmi nadväzuje očný kontakt atď
Áno som mamička prvého dieťaťa takže som sa jemne zarazila. Robili niečo podobné aj vaše dieťatko?
Malý má inak 1 rok a 4 mes
Prepánajána, aký autizmus? ... jednoducho ho to chudáčika bolí ... daj mu čosi od bolesti, popritláčaj prstami pod a za ušnými lalokmi, ak bude bolestivo reagovať, sú to uši, treba k doktorovi ... moja dcéra mala pri zuboch všetko - horúčky, zapálené oči, sople, uši.
@effy777 Autisticke spravanie? Normalne mu idu zuby. Bolest moze vystrelovat do usi a kade-tade po hlave. Ja si nepamatam, ako isli zuby mne, ale mavam niekedy zapal dasna s opuchom a niekedy z toho veru usi bolia. Pre istotu by som ho dala pozriet aj lekarovi, ci nema zapal, ale skor by som to tipla len na tie zuby.
@dzulli1980 veď áno ja som tiež toho názoru ale niekto povie takú blbosť tak som iba kukala ale ďakujem znovu sa cítim normálne lebo mne príde že dnes len kukaju a to dieťa len pozorujú chorobné

Skor ma nedolieceny zapal usi... sople, usi, zapadnute bubienky, tlak, neprijemny pocit, buchanie do hlavy a tahanie usi ti to jasne ukazuje, len ty ho nejako asi nepocuvas... rocny ti asi tazko bude vysvetlovat, ze tam citi tlak, sumenie, bolest... prosim zober ho pred vikendom k pediatrovi (a odtial na usne).. nam stolicky napr. kvoli takymto katastrofickym scenarom pri prerezavani - vzdy zubar narezal u syna..ostatni to zvladali omnoho lepsie.