Čo pomohlo vašim deťom, keď sa im tlačili prvé zúbky?
Skusame kde čo ...Mozno napoviete a pomôzete ..dakujeme :o)
Kojení. Johanka mi v době růstu zoubků vždy visela na prsou-byla schopna nic nejíst a sát třeba i celou noc-není divu-děti jsou chytré-mléko obsahuje slizniční protilátky IgA-dezinfikují ranky, sání masíruje dásně, navíc blízkost mámy uklidňuje, odpoutává pozornost.
Kéž vás to moc netrápí a zoubky jsou venku cobydup 🙂
moj hnacky nemal ale aj tak mal horucky zo zubkov.a to ma jantar na krku... neviem ci to pomaha...
nam jedine gel na zubky a uz ked je fakt nervozny dam mu nurofen sirup od bolesti... ukludni sa a zase sa smejka 😉
Kojenie a masaz (prstom) dasienok. Zuvat chladeny melon a mrkvu tiez pomahalo (ale to musis dozorovat, aby neodhryzol)
@lienkan
- suhlasim s @elzu, kojenie velmi pomaha ... mne nechcel vtedy nic ine jest, lebo ho to bolelo ... no a hlavne vela lasky a trpezlivosti potrebuje v tom obdobi
- ked uz boli aj teploty a nemohol ani spat, tak sme dali na radu lekarky paralen cipok
- trosku pomohli chladene hryzadla
- s gelmi treba opatrne, nedavno v amerike zistili ze niektore mozu mat na babatka zavazne negativne ucinky
- jantarove nahrdelniky su uplna blbost, dieta sa vam moze bud zaskrtit na snurke alebo zadusit ked nahrdelnik rozrhne a vdychne male ciastocky 😒
mne pomaha nahrdlenik pre mojho chlapceka....ked si hodis do google teething necklaces....tak ti to vyhodi.....daju sa kupit....aj naramky na ruky aj okolo nohy. Ale ja som mu kupila naramok a ked sa to trie o jeho telicko tak to vytvara urcitu chemistru a tym duplom je menej nervozny aj menej slinta.....odporucila mi to kamoska co robi v skolke....ze tu je to velmi oblubene...no a potom pouzivam ako doplnok Bonjela na zubky cize gelik na zubky....a pevne nervy 🙂
no nam nic nepomaha :( len vydrzat.. a ked je to velmi zle tak panadol sirupcek..ale zevraj ten jantar pomaha,
suhlasim dievcata, kojenie je nenahraditelne, najlepsia prva pomoc, upokoji a ukludni dietatko, doporucujem aj jemne masaze gelmi pripadne olejmi rastlinneho povodu https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/adikaco...

neviem či pomôže keďže malej už asi idú zúbky, ale od sestier mám osvečené a ja som to tiež už kúpila je jantárový nahrdelník. dá sa kúpiť aj náramok keby si nechcela na krk. dieťa nemá ani horúčky, ani hnačky( aspoň deti mojich sestier nemali nič z toho -overené na 4 deťoch). veľa šťastia.