Je normálne, že prerezávanie zúbkov trvá tak dlho?
Ahojte maminy stretli sa ste sa už s nekonečne dlhým prerezávaním zúbkov ? Od 27.1. začali ísť synovi stoličky stale ma len 3 von a uz sa pustili dalsie 4 ocne, neskutocne na nevydrzanie, hysaky ked sa prezlieka, hysaky, ked ide spat, hysaky ked ho davam do stolicky papat, hysaky ked trochu padne na zadocek, lieky, geky, homeopatika, cipky, uz neviem co mu davat, uz si vytrham vlasy od toho ako to dlho trva, nic sa tak ani extra s nim neda robit, stale sa po mne vála, nic h9 nebavi a to mam este 2 starsie deti, ktorym len ked odbehnem spravit jedlo spusti dalsi hysak .... ja uz neviem co robit, u doktorky tiez stale len vydrzat vydrzat ale je to normalne takto dlho uz skoro polroka kazdy den mencanie plac ? 🥵🥵
co je na tom dlho?? vsak dietatu postupne vychadzaju zuby niekolko mesiacov, neboj postupne budu vychadzat vsetky. prejde to
co je na tom dlho?? vsak dietatu postupne vychadzaju zuby niekolko mesiacov, neboj postupne budu vychadzat vsetky. prejde to
@anonym_894baf ale jemu nejdu postupne, jemu idu tie iste 4 mesiace a este len 3 su von, trz mu zacali ist ocne a tie pojdu dalsie 4-6 mesiacov ved to je brutal a este potom posledne 4 stolicky
@anonym_894baf a neslo by ani o to koklo ale vkuse 120 dni kazdy den premnrcat ? Ja neviem ale zo mna je pomaly blazon, nic nestiham, nonstop place za mnou ale place kym nedorobim nieco surne, ked lezim pri nom dokola lezie cezomna mrnci, 120 DNÍ 🥵🥵🥵 Kazdy den rychlo rychlo stresy, obliekam starsie deti preplace, ideme von kym vytiahnem kocik z pivnice spotena jak potkan preplace celu minutu.... to su detaily ale ja som nonstop v strese od rana do vecera a to do 2,5 roka toto ? 🥵🥵😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
@anonym_894baf a to 120 dni len stolicky zabudla som na 180 dni pevych 8 zubov ktore sli od 6-12 mesiaca a od vtedy 4 mesiace stolicky bez nadychu bez pauzy, bez coholvek co by pomohlo 🥵🥵🥵

@kajus2227 Az takyto extrem sme nemali, ale ja som mala pocit, ze zuby idu nonstop od 7m do 2.5 roka. Stale nieco islo. Ked vysiel posledny, bolo vidiet tu ulavu.