Je normálne, že prerezávanie zúbkov trvá tak dlho?
Ahojte maminy stretli sa ste sa už s nekonečne dlhým prerezávaním zúbkov ? Od 27.1. začali ísť synovi stoličky stale ma len 3 von a uz sa pustili dalsie 4 ocne, neskutocne na nevydrzanie, hysaky ked sa prezlieka, hysaky, ked ide spat, hysaky ked ho davam do stolicky papat, hysaky ked trochu padne na zadocek, lieky, geky, homeopatika, cipky, uz neviem co mu davat, uz si vytrham vlasy od toho ako to dlho trva, nic sa tak ani extra s nim neda robit, stale sa po mne vála, nic h9 nebavi a to mam este 2 starsie deti, ktorym len ked odbehnem spravit jedlo spusti dalsi hysak .... ja uz neviem co robit, u doktorky tiez stale len vydrzat vydrzat ale je to normalne takto dlho uz skoro polroka kazdy den mencanie plac ? 🥵🥵
No ja by som hľadala inú príčinu ako zuby. Určite nie je v poriadku dávať mu dlhodobo ibuprofén skrz zuby. Veď ho z toho môže bolieť žalúdok, alebo hlava. Ono celkovo obdobie dieťata od toho 1 roka do 3 rokov mi prišlo najhoršie na to, že bolo uplakané, stále na rukách, nemohla som sa pohnúť od neho. A nemyslím si, že to bolo len zubami. Deti to takto majú. Ja mám doma extrémne citlive dieťa, tak to bolo o to horšie všetko. Moje sa veľa dojcilo, keď boleli najviac zuby. V noci aj 15 krát. Dávala som len Camiliu,plus som mala olejčeky na ďasná. Nemala som pocit, že by to pomáhalo. Možno ťa to urazí, ale nie toho skrátka na teba priveľa? Nevníma každým ďalším dieťaťom to, čo je relatívne bežné, za hrozne?
A povahou to tiez nebude keby nemam 3 deti mozno tomu uverim ale presne druha dcerka je prikladom umravcaneho dietata takmer od narodenia to bolo jedno ci idu zuby ci nejdu, ci je zdrava ci neni, ci je unavena ci neni, ona bola naozaj narocna unravcana ale maly do polroka nic a akonahle vyjdu zuby utne a ani o nom neviem .....
Vela neviem spim dost, aj muz berie maleho von, necitim zeby som mala toho dost skor mam premravcany mozog od januara a uz mna bolia velakrat zuby s nim aj tie co ma v zivote neboleli, nic nerobime len slinky utierame, nosime ukludnujeme a nie a nie to urychlit skoncit dokola.... aj druhej dcerke sli 2 mesiace 4 zubky naraz este aj to som brala normalne ale 4 zuby 6 mesiacov nie a nie prerezat to mi nepride normalne aj doktorka krutila hlavou lutostivo ze to je masaker a sleduje mu aj ona tie zuby vidi ako sa to hybe pomaly nenormalne
A este jedna otazka ked sa dietatu prereze co i len 1 spicka so stolicky alebo proste len spicka zubu to boli kym sa uplne cely neprereze ci uz ked je polka von uz to neboli ? Lebo ked to boli aj tak tak to dakujem pekne, potom tie 3 stolicky co ma von 3/4 z nich ze nie totalne cele tak este aj tie ho bolia 🤯🤯🤯
A este jedna otazka ked sa dietatu prereze co i len 1 spicka so stolicky alebo proste len spicka zubu to boli kym sa uplne cely neprereze ci uz ked je polka von uz to neboli ? Lebo ked to boli aj tak tak to dakujem pekne, potom tie 3 stolicky co ma von 3/4 z nich ze nie totalne cele tak este aj tie ho bolia 🤯🤯🤯
@kajus2227 keď mi rástli 8micky, tak to nebolelo tak, že vkuse. Bolo obdobie, keď ma to 2 dní bolelo, niekoľko týždňov nič a potom zase 2 dní. Mám všetky 4. Jedna má rekordné bolela 4 dní, veľmi zle sa prerezavala. Nemyslím si, že ho vkuse boli každý jeden zub, ktorý sa tlačí. Ak máš ten pocit, že to dlho trvá, tak sa poraď si zubarom. Máš určite nejaké pre deti, keďže máš aj staršie. Ten ti najlepšie povie, či je to normálne, alebo nie. A čo to je.

Pisala som ze je uplne v poriadku zdravy aj krv ma v poriadku ved nic mu neni ked mu nejdu zuby .... ani po prvych 8 nebol priotraveny ani ziadne zle vysledky ....