Pomáhajú jantárové korále proti bolesti zubov?
Maminy, ma vase dietatko jantarove koralky proti bolesti pri prerezavani zubkov ? Naozaj funguju alebo ide zase len o modny hit ? Dakujem 🙂
to snad nemyslite vazne? ved sa zamyslite, ako by to asi malo pomahat, ked bude dieta si kamen suchat o dasna.
Aj nám pomohlo,ale dala som ho malej na nožku,lebo som sa bála nechať jej ho na krku cez noc,keďže lieta po celej postielke 🙂.Kooooneeeečne sme sa po 2mesiacoch vyspali. Malá je kľudnejšia,v noci pekné spí takže niečo na tom bude že pomáha :D.
čítala som že v spánku sa jantárový náhrdelník nemá dávať, dieťa ho má nosiť cez deň, keď spí treba dať dole, aj ja som si kúpila pre malého, uvidím či pomôže a čo sa týka bezpečnosti je vyrobený tak,že niť je pevná a jednotlivé jantárové korálky sú spredu aj zo zadu istené uzlom, aby sa pri náhodnom roztrhnutí nerozleteli
My sme ho mali, mala ho mala takmer stale na krku a zubky nam vysli uplne bezproblemovo. Tak neviem ci sme len mali stastie, alebo to ozaj fungovalo, niekde som citala ze v staroveku ho pouzivali proti kadejakym zapalom... my sme to skusili, v kazdom pripade to bolo aspon pekne, mala je satickova, takze mala zaroven krasny modny doplnok
"Príčiny nebezpečnosti:
Uvedený výrobok jantárových korálikov je určený nielen pre dospelých, ale aj pre deti do 3 rokov, ktorým rastú zuby. Malé deti si môžu tento náhrdelník, či už zapnutý alebo rozopnutý strčiť do úst a hrozí tak riziko zadusenia dieťaťa. Pri použití rôzne veľkej sily môže pri spomínanom výrobku dôjsť k jeho rozpadnutiu a uvoľneniu malých častí z neho, pri ktorých hrozí riziko, že ich dieťa vdýchne a zadusí sa. V dôsledku nárazu korálikov na tvrdý povrch môže dôjsť k rozštiepeniu korálikov na menšie časti, čím vzniká riziko poranenia dieťaťa a v prípade vdýchnutia týchto častíc hrozí aj riziko zadusenia."
http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny...
@sladkasue môžem sa spýtať?vraj nebolo nikdy dokazane koľko sa tej látky ž toho januári uvoľní do toho tela, takže sa nevie,či aj neublíži?
@stanislavao malo by to fungovať vylucovanim kyseliny jantárovej, ktorá zmierňuje bolesť,pôsobí protizapalovo atď.

Objednala som pravu z baltika s certifikatom, uvidime ci zaberie🙂