Poraďte najlepšie chladivé hryzátka pri prerezávaní zúbkov
7. júl 2026
Zdravím, potrebovala by som poradiť ohľadom chladivych hryzatok, s ktorými ste spokojní, konkrétne značky, prípadne nejaké rady ohľadom prerezavania zúbkov. Ďakujem a pekný deň.
anonym_84dec6
•
7. júl 2026@eli43 my sme mali pri prvom synovi viacero hryzatok roznych cenovych relacii aj tych chladivych a uplne najlepsie bolo toto https://share.google/1AY4oKp9dxrv1Kskv je z maksieho materialu a nie je chladive. Je sice dost drahe, no maly ho nepustil z ruky. Tak isto ako teraz aj druhy syn, ma ho najradsej. Pozuzle aj ine, no tie za kratku dobu odhodi.

mne dnes na poradni doktorka povedala, ze netreba nic. ze to mam ignorovat. ze aj praclovek len ohryzal kozu 🙈 u nas pri prvych zuboch pomahalo aj to z dm, alebo hryzol take tie silikonove lyzicky, co su tam 3 druhy, davali sme aj do chladnicky. nas uz ma vylezene 4, no pri tretom zacal odmietat vsetky hryzadla aj cumlik, ktory tiez hryzkal a masiroval nim dasna, pri geloch zatne pery. teraz stale hryzie deku, sem tam postielku, plastove kruzky, kocky z vkladacky a najrasej asi ampulku z camilie 🤦♀️