icon

Prečo deti v noci škrípu zubami?

siskaa86
Včera o 06:32

Mám 2,5 r syna už nejakú dobu v noci škrípe zubami
Podľa detskej je to zlozvyk a s tým sa nič nedá robiť..
Máte s tým skúsenosti?

anonym_7da6d7
Včera o 06:57

@siskaa86 zájdite k stomatológovi nech sa pozrie na postavenie zubov a sánky. Ja s tymtom mám problém cely život a až v dospelosti som sa dozvedela že som mala mať strojček a že mám predkus, aj keď zuby mám úplne rovne. Môžu to aspoň sledovať a keď sa začnú prerezavať trvale zuby tak to aspoň odsleduju.

andrejiik
Včera o 07:03

@siskaa86 Moj maly ma tiez 2,5r a uz asi aj rok to sledujem, ze skripe v noci. Doktorka mi vravela, ze ked tak detsky psycholog 🤷‍♀️ tak to zatial neriesim.

siskaa86
autor
Včera o 07:08
@andrejiik

@siskaa86 Moj maly ma tiez 2,5r a uz asi aj rok to sledujem, ze skripe v noci. Doktorka mi vravela, ze ked tak detsky psycholog 🤷‍♀️ tak to zatial neriesim.

@andrejiik môj nie dlho..možno 2 mes ...ale má aj sopel možno zväčšená mandla..neviem

anonym_11093a
Včera o 07:20
@siskaa86

@andrejiik môj nie dlho..možno 2 mes ...ale má aj sopel možno zväčšená mandla..neviem

@siskaa86 môže to súvisieť, môj syn škrípe vždy pred a cez chorobu

siskaa86
autor
Včera o 07:36
@anonym_11093a

@siskaa86 môže to súvisieť, môj syn škrípe vždy pred a cez chorobu

@anonym_11093a on už aj by bol po soplloch ale ešte počujem že trochu fuci.ze sa mu až tak dobre nedýcha..

anonym_8b87ac
Včera o 07:48

Bud parazity, abo pred chorobou..

cimage
Včera o 08:08

Moze to byt aj zubkami, mozno sa mu prerezavaju este nejake. Moja 7r teraz meni zuby a vzdy vtedy skripe. Potom jej to odznie.

ivelina43
Včera o 08:49

Môže to byť reflux (to bol prípad u nás)alebo zväčšené nosné mandle.

siskaa86
autor
Včera o 08:51
@anonym_8b87ac

Bud parazity, abo pred chorobou..

@anonym_8b87ac parazity?

siskaa86
autor
Včera o 08:52
@cimage

Moze to byt aj zubkami, mozno sa mu prerezavaju este nejake. Moja 7r teraz meni zuby a vzdy vtedy skripe. Potom jej to odznie.

@cimage možno áno lebo teraz aj veľa slini..má aj dudlik ale iba na spánok..cez obed keď spí ale neskripe..

anonym_fd44fb
Včera o 10:30

Moje tiež. Nič nemajú