1,9-ročná dcéra prestala spať cez deň
Od narodenia ukazkove dieta co sa tyka spanku, flaska, cumel polozim odchadzam.Aj poobedny aj nocny spanok. Posledny tyzden nie a nie spat cez den, prehadzuje sa, skace, hra sa s prstekami, dzavoce... po 2 hod ju idem zobrat ze to nema zmysel. Ona mi uz tyzden cez den vobec nespala. Pomoc.
Zvykni si, sú také deti, ktoré nespia cez deň celkom skoro. A koľko spí v noci?
@gribka1 tak 11 hodin. Ale ona je este mala, potrebuje obedny spanok.
Obe moje deti prestali spat v tomto veku poobede
Keď za dve hodiny nudy nezaspí očividne ho nepotrebuje.
@anonym_autor Normálka, nepotrebuje spánok. Od roka pol mi dieťa nespalo cez deň.
@anonym_autor moja starsia uz v roku a pol nespala poobede vobec.
Aj moj syn nespal a nenal este 2 roky... tiez som to zacala vzdavat po 2-3 hodinovom uspavani lebo len ja som mala nervy... no a mam dceru ma prave 19 mesiacov a zacina tiez posledne tyzdne strajkovat s poobednym spankom :(
Tresni ju lopatou po hlave a zaspi pekne. Wtf, zena aj ked si prvorodicka, ak hladas pomoc a nechapes takuto primitivnu vec, tak vyhladaj psychologa, lebo saliet z takehoto niecoho je na diagnozu.
sice je este vlemi mala,a le ked nezaspi, nic s tym neurobis. moja dcera scie poobede spavalaa le v noci spala podstatne menej,a ko 11hod. max 8hod a niekedy len 6hod. zaspavala okolo polnosi,. tiez sa gulala v posteli a nedalos a jej zaspat.
@anonym_autor tak to ja mam stastie s mojou dcerou.. v oktobri mala 2 roky a na obed spi stale😀a teda dufam,ze este nejaky cas bude spavat na obed.a to chodi spat vecer o pol 8 do rana do pol 8.akurat ked vstavame cez tyzden do jasli tak ju musim budit uz pred 6 ale inak ju nechavam spat max.do tej pol 8 rana...a cez obed chodi spat od pol 1 do 3,ale su dni ked sa zobudi sama aj skor...
Ani moje.cca od toho veku,iz,nespali. Vecwr sli cca o 20.00 a o tej,6.00 boli hore. Ani v skolke ich nikto nedonutil spat. Ani len lahnut.
Tresni ju lopatou po hlave a zaspi pekne. Wtf, zena aj ked si prvorodicka, ak hladas pomoc a nechapes takuto primitivnu vec, tak vyhladaj psychologa, lebo saliet z takehoto niecoho je na diagnozu.
@cyberk tebe co niekto veceru zjedol?
Mozes skusit tam byt s nou, ona ma teraz mega objavne obdobie, nechce spat, chce byt s vami, hrat sa, atd..
Ale tiez pripravut sa na to, ze ten spanok fakt nepotrebuje, su aj take deti.. ved vidis na nej aka je zvysok dna
@anonym_autor možno už spánok počas dňa nepotrebuje, ale závisí to aj od toho, kedy vstávala a ako strávila doobedie. Moje dieťa vstávalo okolo 6,00 do obeda aspoň hodinu, ale vúčšinou dlhšie vonku, nie vozenie sa v kočíku, ale aktívny pohyb, okolo obeda spalo zo dve hodiny. Po spánku, opäť von a spalo celú noc, Ale keď spočítam tie hodiny, tak spalo maximálne o pol hodinu dlhšie, ako tvoje. Ak ti vstáva o 8.00-9,00 nemôžeš čakať, že po obede zaspí
@anonym_autor normalka...moj zacal vynechavat poobedny spanok ako 16 mesacny a to som akurat bola v prvom trimestri s dalsim... Najskor len jedenkrat do tyzdna, postupne 2-3x a ked sa narodilo babo, spal.poobede ledva 2x do tyzdna...
A zrejme už ani nebude.
@anonym_autor moje deti síce spia aj poobede a o 21 hod až do 6,30 od narodenia. Teraz majú 5r . Ale keby som ich mala 120 minút prosíkať , to radšej pôjdem s nimi vonku. A večer dám o hodinu skôr do postele
@anonym_autor 1,9? Akoze rok a deväť mesiacov? mna na týchto udajoch vzdy zaujima ako napisete ked bude mat dieta rok a 10 mesiacov...akoze 1,10? Kks 🤦
Autorka, mam podobne staru dceru a keby prestala spat na obed, zabijem sa🤣🫣 uplne s tebou sucitim. Ked ni san prisiel do takeho obdobia(ja nanestastie obe deti musim aktivne uspavat🤣) tak som robila vswtko-uspavala v aute, v kocari a na bajku aby sme tie spanky co nauviac potiahli.
Obe deti prestali spávať v 2 rokoch. Zrejme ho už nepotrebuje,ale ty áno.
@anonym_autor 1,9? Akoze rok a deväť mesiacov? mna na týchto udajoch vzdy zaujima ako napisete ked bude mat dieta rok a 10 mesiacov...akoze 1,10? Kks 🤦
@anonym_50e3f6 ked zo 100 ludi to 99 pochopi, tak je to ok ;)

Zvykni si, sú také deti, ktoré nespia cez deň celkom skoro. A koľko spí v noci?