icon

2-mesačné dieťa spí poobede 4 - 5 hodín

vasjar
5. jún 2023

Je to v poriadku ak syncek si "zdriemne" poobede aj 4-5 hodín?

aknamorka22
5. jún 2023

@vasjar samozrejme to je v poriadku. Ja som nikdy deti nebudila, spali koľko chceli. Od 2 mesiacov prespali celú noc.

floki1994
5. jún 2023

@vasjar jasne...bud rada a uzi si ten cas kym spinka 🙂

nikpa
5. jún 2023

@vasjar čo by som ja za to dala 😃

luccija
5. jún 2023

@vasjar moja spávala 3,5 hodiny hodinu aj pol som spala s ňou, upratala a čakala🙂toto sa mi zdá už dosť, ale tak asi sa mu žiada.

koniarova
5. jún 2023

Mne sa to zdá dosť. V noci spí tiež dobre?

mirkava
5. jún 2023

@vasjar jej super uzovaj si to, môj spaval 15 minút po pol hodinovom uspavani

vasjar
autor
5. jún 2023

@koniarova áno, 2x a zobudí, dám mu papať a sp dalej

stanulienkat
5. jún 2023

Tes sa. Nevieš dokedy to potrvá.

kylie1983
5. jún 2023

Ja som uz dcérku budila, ale ona bola dojcena a slabšie priberala. Tak kvôli tomu 🙂 Keby bola vaha v poriadku isto nebudim 🙂

adka3321
5. jún 2023

@vasjar ja mam 3 mesacne babatko a tiez mi cez den jeden spanok spi 4-5h. v noci sa zobudi 1-2x max. napapa sa a spi dalej. ja som rada, ze tak pekne spava a dufam, ze jej to dlho tak vydrzi 😂😂 prva dcerka mala 30 minutove spanky, to bolo o drzku...

zuzinka888
5. jún 2023

Blahozelam, ten moj takto nespinka ani v noci. Ak da vkuse 2 hodiny bez prebudenia mame " super noc" a trva to uz 15 mesiacov.

ivangeline
5. jún 2023

U mojich by to bolo zvlastne....az 5h poobede ale inac zavidim. ;D 2 az 3h bolo normalne. Poobede sa mi budili viac a boli nepokojnejsie k veceru.. teda 3 zo 4.. ;D

andreatytler
6. jún 2023

@vasjar Ja by som sa bala ze si neurobi spravny rezim dna a noci ale kedze vravis ze v noci pekne spi, tak je to vsetko dobre a mas spaca.

mimibabybell
11. jún 2023

Ahoj, aj moja v dvoch mesiacoch spala obedný spánok niekedy aj 4 hodiny, stalo sa, že aj 5,ale to nebolo stále a aj v noci dobre spala, presne ako ty vravíš budila sa 2x. Podľa mňa je to v poriadku ak priberá, nemá známky dehydratácie a tak... My sme boli presne takí istí 🙂🙂🙂

som_realistka
11. jún 2023

@vasjar záleží od dieťaťa, moja staršia týždeň po príchode z pôrodnice spala od 11 do 6 a cez deň potiahla tiež dlho po nakojení, samozrejme vekom sa denne spánky skracovali. Ak je spokojný a primerane priberá je to v poriadku.