3 spánky 9-mesačného bábätka
Ahojte mamičky mame tu ešte nejaké 9 mesačne bábätko co ma 3 spanky a vydrží bdiet cez deň max 2-2,5h?? Pred nočným vydrží 3,5h... Skúšala som upraviť bdenie na 3hodiny spal mi menej ako keď som ho uložila po 2hodinach... Neviem ci to robím dobre lebo väčšinu deti že už má iba 2 spanky
Načo? Načo to chceš silou mocou meniť? Píšeš sem každý druhý deň pomaly...
Pokial mu nechyba zelezo, tak neni dovod na paniku...mimo to je dieta aktivne? Lozi, zacina sa tahat do stoja, uci sa sediet (sikmy sed?)
Ak Ti to funguje, spánky sú pokojné a malý prosperuje, načo to chceš meniť? Ja mám napríklad 6 mesacnehoys dvoma spánkami, ale paniku nerobím, že by mal mať tri
Moja skusenost je taka, ze cim je dieta viac unavene, tym horsie mi spi. Jeho spanok je nepokojny a kratky. A neriad sa podla tabuliek, ale podla svojho dietata. Neboj nebude mat 3 spanky az do skolky.
Z akého dôvodu si myslíš,že musíte prejsť na 2 spanky? To,že to niekde takto je tabulkovo neznamená,že každé dieťa takto spi a keď sama vidíš,že to dieťa 3 hod nevydrží a potom je viac nervózne, preunavene a ešte aj horšie spí, tak jednoducho ešte potrebuje tie 3 spanky a netreba to nasilu rušiť. Nehovoriac o tom,že každé dieťa má iné aktivity počas bdenia, niektoré deti sú akčné a rýchlo sa môžu unavit, iné vydržia dlhšie, chod podľa potrieb toho tvojho 🙂
Ak ta to potesi, moj bude mat 11mesiacov a spi 3x1hod. Rano skoro vstava, cez bdele okno je aktivny, nezastavi sa, neposedi nikde. Ked som skúsila dva spanky, iba sme sa trapili

@anonym_autor mas svoje vlastne jedinecne dieta, prisposobuj sa jemu nie tomu, ze suseda odtadiá a odhentadial ma take stare dieta a ma dva spanky a co ze ma? Tvoje potrebuje mat taky rezim