Aká je ideálna teplota na spánok detí?
Ahojte. Citala som viacero nazorov atd. aku teplotu drzite v izbe pre Vase deti? Ze je take Vase optimum?
My mame 22 a niekedy ho rano beriem mokry ako blazon a inokedy studene rucicky 🤷♀️
Malý ma momentálne 21 stupňov v izbe. Mame tak od 20-22.
22 je veľa, potí sa lebo mu je teplo
My sme asi cencule, mavame tak 23-24. Maly je nonstop odkopany, pri 18 stupnoch by sme zamrzli.
Keď bol maly tiež som mala 22st, potom som to nastavila na 18 lebo nespal dobre. Od vtedy poobedny spánok min 2h.
@evickuska myslím že toto je veľmi individuálne.. ja osobne pri 20 tich mrznem a budím sa ráno s bolesťami hlavy a nevyspatá plus mám dvojtýždňovú dcérku a na nej tiež badám, že lepšie spí keď je teplejšie
...18st. u nás,keď je 22 nám je teplo...
@angeli121212 ano ved to ja mam rada co najmenej a manzel aspon 22.5 a nerobi mi to dobre, len u dietata je to tazko, spinka ci mu dam 23 alebo 19, len nechcem nejak az ochorie skrz mna a podobne 🙈
@kitycat my sme mali zimu v predchadzajucom byvani, nieco cez 20 stupnov. Stare okna a velky dom, muz spaval v mikine. A ja nonstop studene koncatiny a nos. Takze ked sme sa prestahovali, je cely stastny, ze moze vykurit na 23. A to ho uz brzdim, lebo ked je tam viac ako 24, to uz vetram aj ja. 🙂

22 je maximum, podľa mňa aj veľa
Optimálne u nás 20 stupňov v zime, v lete to samozrejme nejde tak vychladiť
Podľa rúk sa neriaď, kontroluj zátylok