Spánok a potenie
Moje deti chodia spať o 8. Mia ale zaspí až o 10 niekedy aj o 11. Ked sa zobudí (aj v zime) je celá mokrá. Vetráme pyžamko ktoré je cele prepotené. Aj vľásky má mokré a musíme ich umývať. Je to ťažké ked ráno vstáva do škôlky
@majkalaborcova moj syn sa v spanku tiez strasne poti, hned ako zaspi, tak o chvilu cela hlava mokra a vankus uplne prepoteny ... spava odokryty, lebo sa vzdy odkope a teraz cez leto ma len pyzamove nohavice, hore nema nic oblecene ... a poti sa rovnako aj v lete aj v zime ... striham ho nakratko v lete ... ma to po mojom muzovi - to iste presne ... periny prezliekam raz do tyzdna
@majkalaborcova ty si sa dnes tiez musela zapotit kym si vymyslela tolko tem s blbymi otazkami...fakt klobuk dolu. musis byt po takom vykone spotena ako mys
@apollo13 keďže som tu druhý deň tak som sem napísala všetko čo ma trápi na mojich detoch a ani zďaleka tu nemám toľko tém ako tu majú niektorý ľudia
@zuzanockamt ja som sa ju snažila odokryť hneď ako zaspala ale ona jednoducho nedokáže zaspať odokrytá lebo vraj sa bojí (to chápem aj ja som sa bávala)
@apollo13 no ja mam rovnaky problem u mladsieho 🙂 takze vymyslene to fakt nie je 🙂
@zuzanockamt co s tym robis??? akoze ja uz neviem, co mam robit.. fakt... pravidelne kazdy den ako idem spat ja prezliekam mu pyzamo, vymienam podusku.... je totalne premoceny...
@diapavuch nie, toto normalne mi nepride --- je rozdiel spoteny, a je rozdiel uplne premoceny od potu asi 2 hodiny po tom, co siel spat...
@kaktusik007 aj moj Kubo to mával ja som tým myslela že netreba s tým ísť k lekárovi
@diapavuch vies ze aj to zvazujem??? pretoze mne to fakt nepride normalne... posledny mesiac sa to rapidne zhorsilo... starsi ma pyzamo suche, mladsi - mozem zmykat... akoze chapem ak by bol spoteny, ak by to mal vlhke trocha... . ale mokre tak, ze mozem zmykat?
@kaktusik007 nic s tym nerobim, lebo muz je na tom takisto, aj svokor ... ale syn je najviac spoteny na hlave, to ma vlasy uplne mokre
Moja malá tiež rovnako...má 5r. a teda nepamätám si ako to je dlho ale už hooodne dlho dlho čo to takto máme...zaspí a do 10min je mokrá ako myš...teraz spáva iba v tričku a nohavičkách, má len tenký paplón, kt. si aj tak väčšinou odkope, okno otvorené na vetračku...aaaleeee ráno už spotená nie je...nie je to len tým začiatkom spánku? Lebo ráno už je suchá 🙂 A musím povedať, že u nás je mokrá hlavne hlava...telo skoro vôbec...
My to mame tiez.. 4rocna dcera sa hrozne poti... vzdy ked zaspi a kym idem ja spat, tak ju musim minimalne 2x prezliect...co je cela mokra, vlasky tiez uplne mokre.. bola som kvoli tomu aj u Mudr., brala krv kvoli cukrovke,... nastastie vsetko OK... takze mame ake dieta, co sa velmi poti...
@majkalaborcova moj starsi syn to ma zhruba 1,5-2 roky, od nejakych troch rokov... najprv som myslela, ze bude chory, ale potil sa aj ked bol zdravy a bez teploty. Tym, ze byval aj chory, robievali mu test na cysticku fibrozu, no nastasie sa nepotvrdila.. poti sa ci cez leto, alebo v zime. Dr. povedala, ze u deti je to normalne, takze pohodka...

@majkalaborcova pri akej teplote spavate v zime, co ma vtedy oblecene, cim je zakryta?