icon

Ako najlepšie uspávať deti večer?

Včera o 22:58

Kedy sa vám darí uspávať deti..Podarí sa Vám o 20.00 alebo neskoršie. Počúvam rôzne názory, že treba nechat dieta unaviť a tak nech ide spať neskoršie alebo je lepšie dodržiavať režim? Viete mi povedať pre a proti? Vdaka.

biba_18
Včera o 23:13

uspávala som okolo ôsmej - na rukách - zaspal pomerne skoro - a ako rástol, bolo pre neho prirodzené chodiť spať skoro.
a poobede keď spal dlho tak sme ho nenechali dlho spať…

autor
Včera o 23:17
@biba_18

uspávala som okolo ôsmej - na rukách - zaspal pomerne skoro - a ako rástol, bolo pre neho prirodzené chodiť spať skoro.
a poobede keď spal dlho tak sme ho nenechali dlho spať…

@biba_18 Dakujem, dá sa podla vás naučiť každé dieta takto na režim? Lebo niektoré su besne 🙂)))

sissy27
Včera o 23:21
@anonym_autor

@biba_18 Dakujem, dá sa podla vás naučiť každé dieta takto na režim? Lebo niektoré su besne 🙂)))

@anonym_autor vela zalezi od toho, ake aktivity mate pocas dna, ako sa dieta stravuje, co vypije… a aj vek dietata.

anonym_2a3ca4
Dnes o 05:05
@anonym_autor

@anonym_autor prve ano, druhe nie lebo ako pises bolo besne. Zaspaval medzi 18 a 6 rano, nikdy sme nevedeli co bude, nervacil, vrieskal. Ked spal my sme ani nedychali. Teraz ma 20 rokov a uz sa to upravilo. 😃

anonym_1d4497
Dnes o 05:09
@anonym_autor

@anonym_autor neda. nemusi byt besne ale dcera od malinka vecer nie a nie spat ale rano si zase rada pospala. aj ked sa mi podarilo to posunut, co som sa mesiac trapila, stacil jeden vecer a boli sme spat. vecer vzdy dobra nalada, pohoda. povedala som si, ze s tym nebudem bojovat a chodili sme spat neskor a rano si pospali. doteraz je taka, ze nema najmensi problem vecer vyzdrzat do neviem kedy.

amazonka13
Dnes o 06:23

👶 Je rozumné dodržiavať režim, vo všetkom. Nebudeš musieť uspávať, ako uložíš do postieľky, tak zaspí.

cyberk
Dnes o 06:45

Rezim je alfa omega u dietata. Okrem dovoleniek. Dieta vie na com je, a matka potom nevyplakava, ze jej dieta o 22hej este nespi. Dieta je ako stroj, ako si nastavis, tak mas.

lauriik
Dnes o 06:55

Tuto je dost podstatne o akom starom dietati sa bavime ☺️

autor
Dnes o 08:00
@anonym_2a3ca4

@anonym_autor prve ano, druhe nie lebo ako pises bolo besne. Zaspaval medzi 18 a 6 rano, nikdy sme nevedeli co bude, nervacil, vrieskal. Ked spal my sme ani nedychali. Teraz ma 20 rokov a uz sa to upravilo. 😃

@anonym_2a3ca4 obdivujem Vás, že ste to dali :D

autor
Dnes o 08:02
@anonym_1d4497

@anonym_autor neda. nemusi byt besne ale dcera od malinka vecer nie a nie spat ale rano si zase rada pospala. aj ked sa mi podarilo to posunut, co som sa mesiac trapila, stacil jeden vecer a boli sme spat. vecer vzdy dobra nalada, pohoda. povedala som si, ze s tym nebudem bojovat a chodili sme spat neskor a rano si pospali. doteraz je taka, ze nema najmensi problem vecer vyzdrzat do neviem kedy.

@anonym_1d4497 Takže sa to nedá naučiť? Moji rodičia či sa mi to páčilo alebo nie, o 20.00 sa muselo byť v posteli, stačil otcov pohlad, hned mi bolo jasne, že nemôžem vymyšlať :D Zistujem ako to funguje/nefunguje, či sa dá naučiť, nedá.

autor
Dnes o 08:03
@amazonka13

👶 Je rozumné dodržiavať režim, vo všetkom. Nebudeš musieť uspávať, ako uložíš do postieľky, tak zaspí.

@amazonka13 Preto chcem nazor, viacerých rodičov, aby som vedela, či je možné stáť si za svojim a to dieta sa proste podvoli alebo ako na neho.

autor
@lauriik

Tuto je dost podstatne o akom starom dietati sa bavime ☺️

@lauriik 2 roky 🙂

autor
@cyberk

Rezim je alfa omega u dietata. Okrem dovoleniek. Dieta vie na com je, a matka potom nevyplakava, ze jej dieta o 22hej este nespi. Dieta je ako stroj, ako si nastavis, tak mas.

@cyberk Dakujem za nazor, toto by bolo super, takže treba prisnosť?

biba_18
Dnes o 09:25

nie som si istá či sa to dá. mama hovorila že ja som bola z tých besných, dodnes som v noci hore, večer mám najviac energie bez ohľadu na aktivity počas dňa 😏

autor
Dnes o 10:15
@biba_18

nie som si istá či sa to dá. mama hovorila že ja som bola z tých besných, dodnes som v noci hore, večer mám najviac energie bez ohľadu na aktivity počas dňa 😏

@biba_18 Hyperaktivita?

biba_18
Dnes o 10:41
@anonym_autor

@biba_18 Hyperaktivita?

@anonym_autor nikdy mi nebola diagnostikovaná, ja mám napr. pud sebazáchovy 😂 ale je to možné, ako dieťa som ho mala obmedzený dosť…