Ako naučiť 10-ročného syna zaspávať samého?
Dobry vecer, 10r syn sa boji zaspavat sa. Ako to zmenit? Boji sa tmy-svietime, priser-nehovorime o nich, ani take nepozera. Ma plysaka, ku ktoremu sa tuli, zapnute svetlo v druhej miestnosti, my vedla pri tv. A zas prisiel, ze on sa boji. Uz ma nebavi kazdy vecer ho uspavat. Je velky, dlho zaspava,ved uz je 23h.a on este chodi za nami. Ako ho naucit zaspavat sameho?
@maminkadeticiek veruze place. Nie, ja nedokazem toto urobit citlivemu dietatu..
@anonym_autor Tak potom si nepytaj radu ked ty nedokazes.Precitlivela si v tejto situacii akurat tak ty.Dieta je naopak inteligentne a manipulatorske,presne vie co zabera na maminku.Ale tak pokracuj,mozno tromfnes aj tu,co tu pisala ze uspava 12 rocne dieta.Maj sa.
@anonym_autor omg🤦♀️ tak toto je vtip dňa 👌👌👌
@januska12323 min.rok skusil byt u babky.v noci sme museli ist po neho.cez den k babkam/kamosom chodi. Do skoly v prirode nesiel, ako aj 10inych citlivych deti z rocnika. Na 1dn.skols.vylety chodi. Jeho tato spal mimo dom sam 1x ako deviatak. Ja od 3.r.zs kazdy rok v skvp :D
@anonym_autor si úžasná maminka a je to úžasné, že k synovi pristupujes s rešpektom a láskou. Tak by to malo byť, o Tom je rodičovstvo. ❤️ Vkladas do syna tie najlepšie zaklady do života. ❤️ Držím palce!
To mi pripomína 12 ročnú dcéru môjho kolegu, ktorá s nimi stále spávala v spálni, lebo hysterické vreskoty v svojej detskej. Ani k babke nechodila na noc. Vyprášili ju zo spálne, až keď zahlásila - tato, dúfam, že dnes v noci nebudeš sexovať s mamou, lebo som sa nevyspala :D
@anonym_autor si úžasná maminka a je to úžasné, že k synovi pristupujes s rešpektom a láskou. Tak by to malo byť, o Tom je rodičovstvo. ❤️ Vkladas do syna tie najlepšie zaklady do života. ❤️ Držím palce!
@ankare dakujem❤️ muz s tym je ok, tak este vydrzime🙂🩵
@anonym_autor omg🤦♀️ tak toto je vtip dňa 👌👌👌
@lienka.7 som rada, ze som ta pobavila🙂
To mi pripomína 12 ročnú dcéru môjho kolegu, ktorá s nimi stále spávala v spálni, lebo hysterické vreskoty v svojej detskej. Ani k babke nechodila na noc. Vyprášili ju zo spálne, až keď zahlásila - tato, dúfam, že dnes v noci nebudeš sexovať s mamou, lebo som sa nevyspala :D
@rusalkablack ty vole 🙈

Nemôže spať so súrodencom? Akože ja som za kontaktnú výchovu ale toto už je manipulácia. Večer si k nemu ľahni, porozprávajte sa aký mal kto deň, dobrú noc a odchod. Môže mať aj všetky lampy zapnuté, otvorené dvere aby vás videl keď mu to pomôže ale po večierke sa z izby ide maximálne na záchod. Ak bude mať zlý sen môže prísť ale nie čakať, že bude nasáčkovaný ku vám stále.
To ešte nebol ani u starých rodičov, u kamaráta alebo na školskom výlete?
@januska12323 min.rok skusil byt u babky.v noci sme museli ist po neho.cez den k babkam/kamosom chodi. Do skoly v prirode nesiel, ako aj 10inych citlivych deti z rocnika. Na 1dn.skols.vylety chodi. Jeho tato spal mimo dom sam 1x ako deviatak. Ja od 3.r.zs kazdy rok v skvp :D