icon

Ako naučiť 10-ročného syna zaspávať samého?

17. júl 2025

Dobry vecer, 10r syn sa boji zaspavat sa. Ako to zmenit? Boji sa tmy-svietime, priser-nehovorime o nich, ani take nepozera. Ma plysaka, ku ktoremu sa tuli, zapnute svetlo v druhej miestnosti, my vedla pri tv. A zas prisiel, ze on sa boji. Uz ma nebavi kazdy vecer ho uspavat. Je velky, dlho zaspava,ved uz je 23h.a on este chodi za nami. Ako ho naucit zaspavat sameho?

Strana
z2
autor
19. júl 2025
@januska12323

Nemôže spať so súrodencom? Akože ja som za kontaktnú výchovu ale toto už je manipulácia. Večer si k nemu ľahni, porozprávajte sa aký mal kto deň, dobrú noc a odchod. Môže mať aj všetky lampy zapnuté, otvorené dvere aby vás videl keď mu to pomôže ale po večierke sa z izby ide maximálne na záchod. Ak bude mať zlý sen môže prísť ale nie čakať, že bude nasáčkovaný ku vám stále.
To ešte nebol ani u starých rodičov, u kamaráta alebo na školskom výlete?

@januska12323 min.rok skusil byt u babky.v noci sme museli ist po neho.cez den k babkam/kamosom chodi. Do skoly v prirode nesiel, ako aj 10inych citlivych deti z rocnika. Na 1dn.skols.vylety chodi. Jeho tato spal mimo dom sam 1x ako deviatak. Ja od 3.r.zs kazdy rok v skvp :D

maminkadeticiek
19. júl 2025
@anonym_autor

@maminkadeticiek veruze place. Nie, ja nedokazem toto urobit citlivemu dietatu..

@anonym_autor Tak potom si nepytaj radu ked ty nedokazes.Precitlivela si v tejto situacii akurat tak ty.Dieta je naopak inteligentne a manipulatorske,presne vie co zabera na maminku.Ale tak pokracuj,mozno tromfnes aj tu,co tu pisala ze uspava 12 rocne dieta.Maj sa.

lienka.7
19. júl 2025

@anonym_autor omg🤦‍♀️ tak toto je vtip dňa 👌👌👌

ankare
19. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 min.rok skusil byt u babky.v noci sme museli ist po neho.cez den k babkam/kamosom chodi. Do skoly v prirode nesiel, ako aj 10inych citlivych deti z rocnika. Na 1dn.skols.vylety chodi. Jeho tato spal mimo dom sam 1x ako deviatak. Ja od 3.r.zs kazdy rok v skvp :D

@anonym_autor si úžasná maminka a je to úžasné, že k synovi pristupujes s rešpektom a láskou. Tak by to malo byť, o Tom je rodičovstvo. ❤️ Vkladas do syna tie najlepšie zaklady do života. ❤️ Držím palce!

rusalkablack
19. júl 2025

To mi pripomína 12 ročnú dcéru môjho kolegu, ktorá s nimi stále spávala v spálni, lebo hysterické vreskoty v svojej detskej. Ani k babke nechodila na noc. Vyprášili ju zo spálne, až keď zahlásila - tato, dúfam, že dnes v noci nebudeš sexovať s mamou, lebo som sa nevyspala :D

autor
19. júl 2025
@ankare

@anonym_autor si úžasná maminka a je to úžasné, že k synovi pristupujes s rešpektom a láskou. Tak by to malo byť, o Tom je rodičovstvo. ❤️ Vkladas do syna tie najlepšie zaklady do života. ❤️ Držím palce!

@ankare dakujem❤️ muz s tym je ok, tak este vydrzime🙂🩵

autor
19. júl 2025
@lienka.7

@anonym_autor omg🤦‍♀️ tak toto je vtip dňa 👌👌👌

@lienka.7 som rada, ze som ta pobavila🙂

katkaseiner
22. júl 2025
@rusalkablack

To mi pripomína 12 ročnú dcéru môjho kolegu, ktorá s nimi stále spávala v spálni, lebo hysterické vreskoty v svojej detskej. Ani k babke nechodila na noc. Vyprášili ju zo spálne, až keď zahlásila - tato, dúfam, že dnes v noci nebudeš sexovať s mamou, lebo som sa nevyspala :D

@rusalkablack ty vole 🙈

Strana
z2