icon

Ako riešiť bezpečný spánok novorodeniatka?

nikikikus24
Dnes o 18:03

Ahojte, potrebujem poradiť. Mám 7týždňovú dcérku chcem sa spýtať na spánok. Spáva mi na boku v zavinovačke tak podlozěna aby sa nepretočila. No už mi začala z tej zavinovačky sa vyťahovať. Tak som ju mala dnes prvú noc v spacom vaku. No len otázka teraz večer keď kŕmim nikdy si neodgrgne cez deň vždy no v noci minimálne a bojím sa ju nechať spať na chrbáte aby sa niečo nestalo. Dnes sme mali poradňu a pediatrička mi povedala ze mám dať klinový vankús a stale nechať spinkať na boku a opreet o mantylen len nemam v postielke ani mamtynel vsetko som dala preč.Ako ste to riešili vy keď vam neodgrglo babatko v noci? Ďakujem

kitycat
•
Dnes o 18:21

Zroluj deku a o tu ju opri ...

Mne tiez v noci neodgrgne vzdy

anonym_001a8e
•
Dnes o 18:21

moje deti najradcej spavali na bruchu, od kedy sme prisli s porodnice. Inak aj si na brusku najradcej a najlepsie odgrgavali

oblecenie99
•
Dnes o 19:39

Môžeš vyskúšať taký klin na polohovanie, ktorý bráni pretočeniu, a tie strany budeš striedat

anonym_628b57
•
Dnes o 21:23

No ja teraz asi pohorsim mnohych, nasa ma 6 tyzdnov a na boku mi spala len v porodnici a este asi tyzden doma. Inak zacala mat koliky a este sa nestalo, ze by mi pri kojeni zaspala, ale davam ju proste spat na brusko, inak sa mi budi a puci sa. Aj tak spim len 4 hodiny denne. Odgrgne si dokonca tak na brusku, niekedy, ked ju skusim dat na bok, presne na ten klinovy vankus, tak tiez si odgrne, aj na tom boku. Ale nespi mi tak dlho, chvilku. Toto som zistila pri stvrtom dietati, ze nedalo sa ju uspat, v kuse koliky, pucenie sa a teraz aj pri piatom to iste...