Ako riešiť narušený spánkový režim dieťaťa?
Ahojte maminky,kedze mi v noci maly nespal bol hore od 00:30 do 4tej proste uspavali sme ho 3,5hodin dnes katastrofa cez den.... mame uz iba 1 spanok okolo 12:30 spi aj 2 hodiny dnes to je uplne ine uz som ho musela dat spat o 11:15 zobudil sa 12:00 skoro ma infarkt chytil😏😏😏 teraz uz zyva o 4tej keby ho dam spat teraz spi aj 2 hodiny takze mam pockat do vecera a o kolkej asi ny som ho mala dat spat aby bolo dobre? Alebo ho dat teraz spat zobudi sa mozno za hodinu a vecer az neviem kedy by isiel spat o desiatej? Vydrzi bdiet aj 4/6hodin.... ma 17 mesiacov
v 18m už syn nespával ani hodinu - cez deň.
Už by som ho nechala do večera a radšej večer skoršie spať.
Nič by som nemenila. Jednoducho zas nasadne na svoj režim ale zmeny sa deju a vtedy sa jednoducho horise cez noc spí. Môj bude mať ochvilku 2 roky a v noci sa už skoro vôbec nebudil a teraz niekedy nad ranom tiež nemôže zaspať…

Nechaj ho už hore a menej si ho všímaj. Už je to veľké dieťa, nemusí spať, keď sa mu nechce. Nechaj ho poriadne do večera unaviť a potom zaspí. Ani by ma nehlo, uspavať ho v noci tri a pol hodiny. Poreve si a a keď nebude mať vedľa seba aktívnu animátorku, zaspí.