Ako riešiť skoré ranné vstávanie 16-mesačného dieťaťa?
Dobre ranko prosim vas co sa s tym da robit ja som nikdy nebola ranne vtaca maly sa mi zacal budit o 5:30 ked ma jeden spanok cez den inac vstava o 7dmej lenze ked ma 2 spanky vstane o 7dmej a vydrzi byt hore na ten iba 1 spanok ale ked vstane 5:30 ten jeden spanok nam nevychadza toto je asi zacarovant kruh poradte mi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🫶
Vcera sa zobudil 6:30 prvy spanok mal od 11:40 do 14:20 vecer spat o 20:30 ale zobudil sa 5:30 upravi sa to postupne ? Lenze dnes ked vstal 5:30 musi mat zas 2 spanky...... to znamena ze zas zajtta vstane 7 daco vydrzi do obeda a takto dookola 😔😔😔😔😔😔😔😔
a ked vstane o 7, tak ten jeden spanok odmieta ci ti si ho zrusila? zeby mal 10-10.30 slofika a 13.30 14.30 dalsi spanok?
@amonet no odmieta ho uplne on vydrzi on neni ani unabeny na 10:30 ked vstane o 7dmej
Ahoj, moj syn mal cca 1,5 roka styl zobudzania o 5 🙈
Cez vikend on uz mal prvy spanok za sebou o 8.30 a to muz a dcéra este spali, len ja uz povinne hore od 5. Bolo to na palicu ale same sa to upravilo max za rok- rok a pol. Vtedy este maval 2 spanky, inak by som tu uz nebola 😆
Ahoj, moj syn mal cca 1,5 roka styl zobudzania o 5 🙈
Cez vikend on uz mal prvy spanok za sebou o 8.30 a to muz a dcéra este spali, len ja uz povinne hore od 5. Bolo to na palicu ale same sa to upravilo max za rok- rok a pol. Vtedy este maval 2 spanky, inak by som tu uz nebola 😆
@katkaseiner cele zle toto uz mi raz bstal takto dala som ho spat o 8:30 vstal az o 10tej... ja vobec nevuem co mam robit nam fungoval rezim s 2 spankami lenze mi zacal odmieta prvy potiahol uz aj hodinu a daco a poobede mi uz nechcel spat.
@katkaseiner cele zle toto uz mi raz bstal takto dala som ho spat o 8:30 vstal az o 10tej... ja vobec nevuem co mam robit nam fungoval rezim s 2 spankami lenze mi zacal odmieta prvy potiahol uz aj hodinu a daco a poobede mi uz nechcel spat.
@anonym_autor ked ti funguje jeden spanok, tak aj ked vstane o pol 6, skus ho dat spat iba raz, ale poposuvaj ten cas na co najneskorsie...alebo moze byt problem ze ked spi raz ale 3 hodiny, tak je proste vyspaty, nas ma 15 mesiacov a spi dokopy aj s dennym spankom 12 hodin za cely den...cize on ked spi 3 hodiny na obed a v noci 9 hodin, tak to mas podobne
@anonym_autor ked ti funguje jeden spanok, tak aj ked vstane o pol 6, skus ho dat spat iba raz, ale poposuvaj ten cas na co najneskorsie...alebo moze byt problem ze ked spi raz ale 3 hodiny, tak je proste vyspaty, nas ma 15 mesiacov a spi dokopy aj s dennym spankom 12 hodin za cely den...cize on ked spi 3 hodiny na obed a v noci 9 hodin, tak to mas podobne
@anonym_3d1af0 takze to mam chapat ako? Ja som uz od zufalstva pisala chatgpt nech mi poradi ze dnes om mam vyskusat dat spat okolo11:15 11:30 😀😀😀😀😀😀 je to realne?
Nepotesim, my sme mali pol roka vstavanie 4:30, bol to masaker
@anonym_3d1af0 takze to mam chapat ako? Ja som uz od zufalstva pisala chatgpt nech mi poradi ze dnes om mam vyskusat dat spat okolo11:15 11:30 😀😀😀😀😀😀 je to realne?
@anonym_autor ano tak ho daj spat, ze ako chodi zvycajne...ale zalezi, ci ti dovtedy vydrzi...alebo mu dat o 9 len taky 15 min spanok, zobudit ho a potom mu dat pekne dlhy spanok neskor....neviem co z toho budr u teba viacej fungovat, to treba skusis aj 4 5 dni za sebou ci to pomoze
Moj mlady vstava dodnes 05:30... aspon ta zmena casu tomu tentoraz - mozno - trochu pomoze...
vyriešiš to spánkom cez deň, ľahni si aj ty a budeš oddýchnutá. Veď si doma,nikto ťa nikam neženie. Prejde to
@anonym_autor ahoj, nás ma 15 mesiacov a máme to iste. Aj si na niečo prišla? Rada by som nechala už len jeden spánok, lebo nám po 2 spankoch zakaždým strašne plače. Dnes vstal o 6 a dala som ho spať o 11:00
Náš spáva väčšinou do 6. Alebo je v noci dve hodiny hore a potom pospí ráno dlhšie..ja už sim hotová
Náš spáva väčšinou do 6. Alebo je v noci dve hodiny hore a potom pospí ráno dlhšie..ja už sim hotová
@anonym_101eb6 a tiež striedas jeden a dva spanky? Ja som z týchto spankov už zošedivela:(
@anonym_101eb6 a tiež striedas jeden a dva spanky? Ja som z týchto spankov už zošedivela:(
@nina296 no podľa toho ako dlho v noci buntoší alebo skoro vstáva. Väčšinou ale spí len raz...a mimo toho ked je dobrá noc tak je aj tak hore každú hodinu a pol.ja.si neviem predstaviť že by som musela vstávať do roboty. Už mu chýba len posledný zub tak ja dúfam že keď už bude mať všetky tak sa to nejako zlepší lebo toto už naozaj nedávam

a ked vstane o 7, tak ten jeden spanok odmieta ci ti si ho zrusila? zeby mal 10-10.30 slofika a 13.30 14.30 dalsi spanok?