Ako riešiť skoré ranné vstávanie 16-mesačného dieťaťa?
Dobre ranko prosim vas co sa s tym da robit ja som nikdy nebola ranne vtaca maly sa mi zacal budit o 5:30 ked ma jeden spanok cez den inac vstava o 7dmej lenze ked ma 2 spanky vstane o 7dmej a vydrzi byt hore na ten iba 1 spanok ale ked vstane 5:30 ten jeden spanok nam nevychadza toto je asi zacarovant kruh poradte mi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🫶
Vcera sa zobudil 6:30 prvy spanok mal od 11:40 do 14:20 vecer spat o 20:30 ale zobudil sa 5:30 upravi sa to postupne ? Lenze dnes ked vstal 5:30 musi mat zas 2 spanky...... to znamena ze zas zajtta vstane 7 daco vydrzi do obeda a takto dookola 😔😔😔😔😔😔😔😔
a ked vstane o 7, tak ten jeden spanok odmieta ci ti si ho zrusila? zeby mal 10-10.30 slofika a 13.30 14.30 dalsi spanok?
@amonet no odmieta ho uplne on vydrzi on neni ani unabeny na 10:30 ked vstane o 7dmej
Ahoj, moj syn mal cca 1,5 roka styl zobudzania o 5 🙈
Cez vikend on uz mal prvy spanok za sebou o 8.30 a to muz a dcéra este spali, len ja uz povinne hore od 5. Bolo to na palicu ale same sa to upravilo max za rok- rok a pol. Vtedy este maval 2 spanky, inak by som tu uz nebola 😆
Ahoj, moj syn mal cca 1,5 roka styl zobudzania o 5 🙈
Cez vikend on uz mal prvy spanok za sebou o 8.30 a to muz a dcéra este spali, len ja uz povinne hore od 5. Bolo to na palicu ale same sa to upravilo max za rok- rok a pol. Vtedy este maval 2 spanky, inak by som tu uz nebola 😆
@katkaseiner cele zle toto uz mi raz bstal takto dala som ho spat o 8:30 vstal az o 10tej... ja vobec nevuem co mam robit nam fungoval rezim s 2 spankami lenze mi zacal odmieta prvy potiahol uz aj hodinu a daco a poobede mi uz nechcel spat.
@katkaseiner cele zle toto uz mi raz bstal takto dala som ho spat o 8:30 vstal az o 10tej... ja vobec nevuem co mam robit nam fungoval rezim s 2 spankami lenze mi zacal odmieta prvy potiahol uz aj hodinu a daco a poobede mi uz nechcel spat.
@anonym_autor ked ti funguje jeden spanok, tak aj ked vstane o pol 6, skus ho dat spat iba raz, ale poposuvaj ten cas na co najneskorsie...alebo moze byt problem ze ked spi raz ale 3 hodiny, tak je proste vyspaty, nas ma 15 mesiacov a spi dokopy aj s dennym spankom 12 hodin za cely den...cize on ked spi 3 hodiny na obed a v noci 9 hodin, tak to mas podobne
@anonym_autor ked ti funguje jeden spanok, tak aj ked vstane o pol 6, skus ho dat spat iba raz, ale poposuvaj ten cas na co najneskorsie...alebo moze byt problem ze ked spi raz ale 3 hodiny, tak je proste vyspaty, nas ma 15 mesiacov a spi dokopy aj s dennym spankom 12 hodin za cely den...cize on ked spi 3 hodiny na obed a v noci 9 hodin, tak to mas podobne
@anonym_3d1af0 takze to mam chapat ako? Ja som uz od zufalstva pisala chatgpt nech mi poradi ze dnes om mam vyskusat dat spat okolo11:15 11:30 😀😀😀😀😀😀 je to realne?
Nepotesim, my sme mali pol roka vstavanie 4:30, bol to masaker
@anonym_3d1af0 takze to mam chapat ako? Ja som uz od zufalstva pisala chatgpt nech mi poradi ze dnes om mam vyskusat dat spat okolo11:15 11:30 😀😀😀😀😀😀 je to realne?
@anonym_autor ano tak ho daj spat, ze ako chodi zvycajne...ale zalezi, ci ti dovtedy vydrzi...alebo mu dat o 9 len taky 15 min spanok, zobudit ho a potom mu dat pekne dlhy spanok neskor....neviem co z toho budr u teba viacej fungovat, to treba skusis aj 4 5 dni za sebou ci to pomoze
Moj mlady vstava dodnes 05:30... aspon ta zmena casu tomu tentoraz - mozno - trochu pomoze...
vyriešiš to spánkom cez deň, ľahni si aj ty a budeš oddýchnutá. Veď si doma,nikto ťa nikam neženie. Prejde to

a ked vstane o 7, tak ten jeden spanok odmieta ci ti si ho zrusila? zeby mal 10-10.30 slofika a 13.30 14.30 dalsi spanok?