icon

Ako Sunar kaša ovplyvňuje spánok bábätiek?

17. mar 2026

Mamičky, začali ste dávať tie mliečne kaše od Sunaru na noc? Naša malá (7m) sa mi budí každé tri hodiny na mlieko a už som zrelá na psychiatriu z toho nevyspania. Svokra mi hovorí, že jej mám dať na večer tú kašu do fľaše, že ju to zasýti a bude spať celú noc. Skúšali ste to niekto? Pomohlo to fakt k lepšiemu spánku, alebo ju len zbytočne rozbolí bruško? Máme tú s príchuťou medu.

anonym_76ba13
17. mar 2026

Mizes skúsiť, uvidis či jej bude chutiť. Odporúčam však vyberať kase kde nie je príliš veľa cukru
A nemusíš dávať do fľaše, normálne ju nakŕm lyžičkou

babushkaem
17. mar 2026

hej to mi aj nase mamy hovorili, ale vraj jedlo nema vplyv na to, ci dieta bude spat alebo nie. moze sa dokonca stat, ze ju prave z toho v noci bude boliet brucho a nebude spat vobec. ja jej davam kasu na veceru uz niekolko mesiacov, tiez sa stale budila kazde 3 hodiny, a az teraz sme zacali mat noci, kedy spi dlhsie. a ma 10 mesiacov. pozri, skus, a uvidis.

anonym_7aabc1
17. mar 2026

@anonym_autor nie, kaša nezaručí spánok... Nečakaj zazraky. Akoze kasu môžeš dať, ale vyberaj s rozumom podľa zloženia.... Čím jednoduchšie obilninove, bez pridaneho cukru. Žiadne také že kaša na dobru noc a pod. Tam pridávajú aj cukor a to 7 mesačné naozaj nepotrebuje..A veru môže sa stať, že jej to nesadne a bude to ťažké pre ňu a skôr preplace noc.
Tieto rady... To sú také.. že povedz dospelému, že daj si riadne na večeru plnú misu kaše, až máš plné brucho a nebudíš sa. Však dospelák sa tiež radšej naje večer ľahko, až nemáš v noci bolebruch.
Ale každé tri hodiny? No neviem, čo ja by som pri oboch dala, keby sa budili len toľko 😁

janetinka27
17. mar 2026

Ahoj, skusit mozes, tiez som za tie bez cukru.u nas kasa nesla, ani vo flaske a ani lyzickou. Praveze sa na nejaky cas dieta branilo flaske, bo sa balo,ze je tam riedka kasa namiesto mlieka.
Spanie sa upravilo, od 7 mesiacov prespalo celu noc (na mlieku)

anonym_92f863
17. mar 2026
@anonym_7aabc1

@anonym_autor nie, kaša nezaručí spánok... Nečakaj zazraky. Akoze kasu môžeš dať, ale vyberaj s rozumom podľa zloženia.... Čím jednoduchšie obilninove, bez pridaneho cukru. Žiadne také že kaša na dobru noc a pod. Tam pridávajú aj cukor a to 7 mesačné naozaj nepotrebuje..A veru môže sa stať, že jej to nesadne a bude to ťažké pre ňu a skôr preplace noc.
Tieto rady... To sú také.. že povedz dospelému, že daj si riadne na večeru plnú misu kaše, až máš plné brucho a nebudíš sa. Však dospelák sa tiež radšej naje večer ľahko, až nemáš v noci bolebruch.
Ale každé tri hodiny? No neviem, čo ja by som pri oboch dala, keby sa budili len toľko 😁

@anonym_7aabc1 ako by si písala o mojich deťoch. Mama ma tiež nahovárala na kašu a.ani o rok dieťa neprespalo celú noc, budili sa každu chvíľu