icon

Ako Sunar kaša ovplyvňuje spánok bábätiek?

Dnes o 08:40

Mamičky, začali ste dávať tie mliečne kaše od Sunaru na noc? Naša malá (7m) sa mi budí každé tri hodiny na mlieko a už som zrelá na psychiatriu z toho nevyspania. Svokra mi hovorí, že jej mám dať na večer tú kašu do fľaše, že ju to zasýti a bude spať celú noc. Skúšali ste to niekto? Pomohlo to fakt k lepšiemu spánku, alebo ju len zbytočne rozbolí bruško? Máme tú s príchuťou medu.

anonym_76ba13
Dnes o 08:44

Mizes skúsiť, uvidis či jej bude chutiť. Odporúčam však vyberať kase kde nie je príliš veľa cukru
A nemusíš dávať do fľaše, normálne ju nakŕm lyžičkou

babushkaem
Dnes o 08:50

hej to mi aj nase mamy hovorili, ale vraj jedlo nema vplyv na to, ci dieta bude spat alebo nie. moze sa dokonca stat, ze ju prave z toho v noci bude boliet brucho a nebude spat vobec. ja jej davam kasu na veceru uz niekolko mesiacov, tiez sa stale budila kazde 3 hodiny, a az teraz sme zacali mat noci, kedy spi dlhsie. a ma 10 mesiacov. pozri, skus, a uvidis.

anonym_7aabc1
Dnes o 10:43

@anonym_autor nie, kaša nezaručí spánok... Nečakaj zazraky. Akoze kasu môžeš dať, ale vyberaj s rozumom podľa zloženia.... Čím jednoduchšie obilninove, bez pridaneho cukru. Žiadne také že kaša na dobru noc a pod. Tam pridávajú aj cukor a to 7 mesačné naozaj nepotrebuje..A veru môže sa stať, že jej to nesadne a bude to ťažké pre ňu a skôr preplace noc.
Tieto rady... To sú také.. že povedz dospelému, že daj si riadne na večeru plnú misu kaše, až máš plné brucho a nebudíš sa. Však dospelák sa tiež radšej naje večer ľahko, až nemáš v noci bolebruch.
Ale každé tri hodiny? No neviem, čo ja by som pri oboch dala, keby sa budili len toľko 😁