Ako upokojiť dcéru pri uspávaní?
Trva to uz mesiac a pol ma 13 mesiacov mozno regresia ale tu uz mame za sebou kedy tri tyzdne nespavala
V noci . Ked ju idem uspavat cez den vieska place hadze sa uspavam
Ju kolisanim v zavinovacke. Trapime sa aj 40minut kym zaspi niekedy idem az von aby spala
Lebo mi drbne v hlave z toho. Nechapem preco to robi?! 😤😤😤uspavam ju o 3/5 az 4 hodiny ked ma prve z anky unavy napriek tomu musi protestovat vycerpava ma to stracame kopu casu nervov mate akusenosti?? V noci spe celu noc ipp bez mlieka..
@zltalienka aha chapem skusala som uspavat vresk vresk v spalni uz revem aj ja som zufala ze neviem ako na vlastne dieta
A vykazuje známky únavy? Či je v pohode? Teraz keď zaspí, tak môže byť problém s nočným zaspávaním
@zltalienka aj aj aj v pohode aj sa hra 😭
Ako nakoniec dopadol deň?
Nie je hladná, keď už v noci nepije mlieko?
Asi je už preunavena a nevie zaspať.Dobre ju doobeda vybehaj, najesť a ľahni si k nej búchaj po zadku, chrbatiku.My sme v škôlke hladkali deti cez tvár cez oči neviem to lepšie opísať, tým pádom museli mat zatvorené oči a zaspali.Zavinovacku zrus, je teplo ťažšie sa jej spí.Ked vstáva tak skoro po 2*3 hodinách ju ulož.
@zltalienka no odkvecla o 6 soala vkuse do 5 rana zaspala bez vreskotu
@luccija nie hladna nemaslim ona nieje takyntýicky jedacisko. Vzdy ide soat najedena dam jej vodu zatiahnem zaluzie je vyvezrane a furt nieco sa jej neoaci. Ano poobede uz nevedela spat od nervov ale ze toto dokazala od 10 nespat?!! Masaker. Na nic sme s muzom doteraz neprisli a nezabera na nu nic co som doteraz pocula ci citala. Ona ako keby skusáa nas vsetkonrobinlen aby nespala hra sa a
Cumlikom hadze ho na zem tak taha mna za nos seba za valsy atd
Držím palce na dnešný deň, keď ste od 5:00 hore.
Len malá poznámočka: ona to nerobí naschvál. Ona si sama so sebou nevie dať rady. Je ešte malá. Potrebuje pomoc od "veľkých" .
Ozvi sa cez deň ako to ide.
@zltalienka ano viem ze za to nemoze 😭😭ale aj my robime a muzom vsetk preto a aj tak nestaci.. prave som citala clanok ze detom sa lahsie zaspava doobeda poobede je to tazsie to som ani nevedela myslela som, zebunava je unava. Vela bab minpisalo, ze poriadne unavit ona je unavena poraidne a aj tak nedobre tak ja uz neviem
A dakujem❤️
Aj mne pri synovi tvrdili, že poriadne unaviť. Tak som s ním chodila ja 2 "kolečka" okolo jazera, manžel tretie, keď došiel domov. My obaja unavení a dieťa? Energie na rozdávanie, žiadne skoršie zaspávanie sa nekonalo.
@zltalienka presne tak tak dakujem zampodporu zatial pekny den
Skúste prehodiť spánky, doobeda ju po pol hodine zobudte a poobede nechajte spať tú hodinu a pol. Takto to radia aj v pre lepší spánok bábätiek( Spánkové poradenstvo), krátky prvý spánok a druhy dlhý. Prajem pevne nervy.
Dcéra má 13 mesiacov. Nerozmýšľala si, že tri spánky denne sú viac ako dosť? Drvivá väčšina detí spi len raz. Plus - ja by som tiež vrieskala, keby ma niekto dával do zavinovačky. V 13 mesiacoch!!!!
@alenkatt vcera som to vyskusala po prvom soanku ledva vydrzala bdiet 2,5 hodiny a nakoniec nezaspala az o 6 vecer na nocny soanok cely den vrieskala plakala kopala do hraciek
@asocial ona nema 3 spanky preboha!
@asocial ona vrieska ked ju dame od aeba do postielky nezaspi ani vobec neze zaspi o dve hodiny vobec a na rukach aspon kedy tedy ale zaspi zvecsa
Autorka ako sa darí?
@zltalienka slabo☹️
O chvilu idem uspavat som zvedava
Kedy zaspala na prvý spánok? Von? Dnu? Boli ste vonku? Budila si ju? Alebo nechala vyspať koľko chcela?
@zltalienka boli sme vonku hned rano na nakup tak sme dosli dnu o pol9 a o 9 zaspala bez vreskotu. Spala hodinu nechala som ju dlhsie lebo uz som nemala zaujem o vcerajsok. Viem treba vytrvat ale eokym aj budem natavovat rezim tak mozno aj na jeden soanok prejde. Teraz jetu svojra vzala ju do spalne zatemnila a sucha ju po chrbtaiku tuchl drieme toto sa nam s muzom cez den nikdy nepodarilo ale chapem je nova prenu to niesme my
Má 3 spánky, podľa toho, čo si pisala...jeden doobeda, jeden poobede a jeden večer. To sú 3 spánky 🙂 Moja od roka a pol nespala cez deň vôbec. Len večerný spánok, ale chápem, že každé dieťa je iné. Moja od roka a pol večerný spánok 12 hodín v kuse. Ale zase bola kľudná cez deň, aj keď bola unavená, ľahla si na gauč, niekedy na zem v obývačke, motala sa, občas privrela očí ale nespala, len "oddychovala", po niekoľkých minútach vyskočila a išlo sa ďalej.
@earlgrey moja dcerka ma iba nieco cez rok nie rok a pol. Posledny soanok nocny nieje denny!dcerka spi celu noc od narodenia
@autorka
V poriadku, nemusíš byť nasrdená, ja som písala ako to bolo u nás, to je celé. A reagovala som na to, že jedna mamička napísala, že 3 spánky denne - a keďže deň má 24 hodín, preto som napísala, že 2 spánky cez deň a jeden v noci. Ten výkričník si si mohla odpustiť, keďže som nenapísala nič pohoršujúce a ani sa to nevysmievala a ani nič. Takže v prvom rade sa trocha skľudní, lebo aj to môže tvoje dieťa cítiť, že si vynervovaná. Pekný deň.

Aha. Nehľadala som, nevedela som že niečo také existuje, možno vtedy ešte nebolo. "Útechou" mi bolo, že môj manžel bol ako dieťa rovnaký... spánok mu veľa nehovoril....len to som sa dozvedela až keď mi moje dieťa nechcelo spať.