icon

Ako upokojiť dcéru pri uspávaní?

2. sep 2024

Trva to uz mesiac a pol ma 13 mesiacov mozno regresia ale tu uz mame za sebou kedy tri tyzdne nespavala
V noci . Ked ju idem uspavat cez den vieska place hadze sa uspavam
Ju kolisanim v zavinovacke. Trapime sa aj 40minut kym zaspi niekedy idem az von aby spala
Lebo mi drbne v hlave z toho. Nechapem preco to robi?! 😤😤😤uspavam ju o 3/5 az 4 hodiny ked ma prve z anky unavy napriek tomu musi protestovat vycerpava ma to stracame kopu casu nervov mate akusenosti?? V noci spe celu noc ipp bez mlieka..

autor
3. sep 2024

@earlgrey preco nevydrzim von dlhomsom pisala vyssie

autor
3. sep 2024

@earlgrey a dvera spi ona sa vyspi v izbe hodinu a pol dlhsie ako v kociku v kociku ju stale niecomzobudimm nemame problem zo soankom ale uapavanim

earlgrey
3. sep 2024

@autorka
Prepáč nevšimla som si, kde si písala, že prečo.nevydržíš von dlhšie...to, aby sa nenaučila na kočík? to je riadna blbosť podľa mňa...áno, doma ti pospí dlhšie, ale vystrája...v kočíku zaspí bez vystrájania a aj keď sa po pol hodine zobudí, to nevadí 😀

autor
3. sep 2024

@earlgrey nie preto lebo beham na wc stale mam citlivy mechur po porode a ja nemam kde behat na wc v meste hodinu je strop aj to uz hodinu pred kocikovanim nepijem vodu

earlgrey
3. sep 2024

@aurorka
Aha, tak to mi ušlo. Potom to chápem.

autor
3. sep 2024

No zeny dnes spm otocila spanok vysledok?? Mala nespi od 10:00 rew krik ani na rukach abi postielka ani kocik koniec hladenia🤯😤

zltalienka
3. sep 2024

Ou

autor
3. sep 2024

@zltalienka ja nechapem coto mame za dieta🤯🤯😭😭😭isli sme domlwda aby spala tam je tien priwiel daky pes bala som sa ze donas skoci ale bola tam
Jedna teta tak som ju poprosila nech nas vyprovadi zazeral ponas😭😭😭😭ale nakoniec odisiel neviem ci sa mi oplatit toto dokym ju nastavim ak vobec tak prejde aj na jeden spanok😭😭

autor
3. sep 2024

Pes oprava

zara1357
3. sep 2024

Ráno vstanete dáte si raňajky a potom máte akú aktivitu ( malá ma akú aktivitu?), potom si dáte desiatu opäť, akú aktivitu má? Potom je čas obeda. V tomto teple osprškovat sa, schladit miestnost dat napit polozit ju do postielky/postele , lahnut si pri nu a tvárit sa ze spis. Nic viac nic menej. Ziadne hontrlanie v kociku, ziadne zväzovanie do zavinovacky...

autor
3. sep 2024

@zara1357 a cosom robila poobede tak som ju ukladala a vreskala dobre sa nezasla.. vmuse vstavala a vreskot slzy bordova bola.. aktuvitu som opisovala vyssie

zltalienka
3. sep 2024

Skús napísať aký si vlastne dnes od rána mala s dcérkou režim.

autor
3. sep 2024

@zltalienka klasika vstaa o 6 hrala
Sa
Sama tak ja snou chodili sme za riky na styrich odlvecla rano paradne o 9:20 budicek mala 9:50 tak hra zas obed vonku sme boli tak zas knizka lopta a ked som zacala usoavat scenar ako za odtatne tyzdne tak do postielky nenormalny amok plus hodinu pred spanim uz su suchala oci a kopala do hraciek neviem co uz bola unavena po 2,5 hodibach??😐

autor
3. sep 2024

Rak von do kocika dokym sa ukludnila uz mozno vy aj zaspala no zobudila ju akasi tena co sa knej prihovorila😭v tom sa na totalku prebrala

zltalienka
3. sep 2024

O koľkej si ju začala uspávať na 2. spánok?

zltalienka
3. sep 2024

Si ju ráno po polhodine zobudila?

autor
3. sep 2024
autor
3. sep 2024

@zltalienka po troch hodinach lebo uz kratko predtym padala na totalku

zltalienka
3. sep 2024

Aha. Ráno pred 1. spánkom ste neboli von?

zltalienka
3. sep 2024

Ráno bola unavená po cca 3 hodinách, Ty si ju po polhodinovom spánku zobudila. Po 3 hodinách (aj menej) bola znova unavená. Trošku si ju "natiahla" a výsledok je 2 hodinove "strašné" uspavanie. Cca od 12:30 do 14:40 ste sa trápili so zaspavanim. Zaspala nakoniec?

autor
3. sep 2024

@zltalienka nie nespi😭😭

autor
3. sep 2024
zltalienka
3. sep 2024

" ja nechapem coto mame za dieta🤯🤯😭😭😭" Ti napíšem ako fungovalo moje 13 mesačné dieťa? Večerný spánok začínal o 23:00 a trval do 2:00 (v horšom prípade len do 1:00) po polnoci. Potom zaspal o 5:00 ráno tak do 7:00 (8:00 podľa toho koľko pospal v noci) a cez deň klasicky denný spánok cca 12:00-14:00. Spolu 7 hodín v 3 intervaloch....menila by si so mnou? Takto fungoval do 2 rokov, kedy týždeň pred narodeninami sa rozhodol že bude spať "celú noc", teda od polnoci do 6:00 ráno. Plus 2 hodiny spánku cez deň.

zara1357
3. sep 2024

A načo 13 mes. dieťa má spánok do obeda?

autor
3. sep 2024

@zltalienka nie nemenila mala si masaker ale to ze nam spi celu noc si vypijem dcez den do sameho dna a nik a nic nanu nezabera

autor
3. sep 2024

@zara1357 a preco by nemalo mat ked je unavene

zltalienka
3. sep 2024

A ste vonku? Dnu? Ja by som vzala do náručia, pomojkala, pohladila a čakala kým sa ukľudní a takto čakala kým nezaspi v náručí. Bolo toho na ňu veľa, zmena režimu, zobudenie, pes,...

autor
3. sep 2024

@zltalienka nie dnu mala olovrant pozerame pesnicky a hrasa s takou krabickou lezali sme oddychovali netusim kedy a ako zaspi ci pojde na nocny soanok o 17:00 alebo kedy neviem

autor
3. sep 2024

@zltalienka a inac ty si hladala spankove poradenstvo
Ohladom syna?

autor
3. sep 2024

Nezabera len vezmem na euky. Areb boji sa ze ide soat