Ako úspešne uspať bábätko bez nosenia?
Prosím poraďte mi, ako uspávate svoje bábätko bez nosenia. Som už zúfalá. Spočiatku som uspávala kojením, všetko fungovalo, no po ukončení sa nedá uspať inak ako na rukách.
Akonáhle ideme spinkať, položím ho do postieľky, vymýšľa, vylieza, stavia sa na nožičky, zlieza dole, skáče, no katastrofa. Nakoniec sa ešte viac rozbesní a nič na neho nezaberá. Na rukách ho už nevládzem nosiť. Prosím, čo zabralo vám?
@ingrid2304 skusali, bol preunaveny a v noci plakal
To kazde dieta toto robi. Teda u mna 2 z3 urcite.
Proste neustupit. Dam znova lahnut a znova a znova. Syn mal take obdobie ze som si ho vzala k sebe do postele. Uplne k sebe. Drzala ho za ruku. Nohou som mu kusok nohy pridrziavala lebo by ma dokopal. A zaspal. Trvalo to ozaj mozno 1-2tyzdne kym pochopil ze cezo mna neprejde.
@ivangeline to nemyslis snad vazne...
@ilianalu my sme takto uspavali do roka. Presne ako píšeš, dat do postielky 0 bodov, pri sebe sa stveral a rozbesnel ešte viac. Také to ze pri držím a dieťa zaspí to u nás vôbec nefungovalo. Išla som uspavat o 20tej, režim sme mali super, spankove asociácie taktiež, pred spankov rutinu od narodenia, len tie ruky.
Tak som sa s tým zmierila, ze ved keď bude starší pochopí. A nejak po roku sa mu prestalo páčiť na rukách, tak som s nim ležala na postely a on sa pekne pritulil a zaspal. Nechápala som ze ci toto je moje dieťa, s ktorým sa bolo treba prechádzať po izbe aby zaspal 🤣 a teda, vybral si to sám. Žiadne praktiky som nerobila. 1,5 ročný je už rozumný, hovoriť mu ze napr Samko teraz ideme spinkať, ľahnem si pri teba a budem ta hladkať atď.. Vysvetľovať, veľa rozprávať, skúšať najprv denný spanol, potom nočný..
@ilianalu Čo je na tom? Dve z mojich deti vyrušovalo,že som s nimi. Stále mali potrebu komunikovať. Bezo mňa zaspávali ľahšie. Vždy som prišla, keď zavolali. Neostavala som.
@ivangeline tak neviem, ale podla mna, ked plakali, tak plakali za tebou. Ja som zasadne proti takejto metode...
@ilianalu ;D Mám 5 deti. Nie každému vyhovuje to iste. Niekto menej spal. Niekto zaspával so mnou na posteli a niekto sám v postieľke,,, ináč by nezaspali!

@ilianalu tak ja si k môjmu ľahnem a čakám kým sa vybesni a zaspinka. Prídem dám do postielky ja ľahnem do postele. Mlady pán sa postavy a hádže po mne cumle. A keď chce mat ešte väčšiu srandu tak ich hádže všade po izbe a je to super sranda keď ich musím zbierať a akoze sa na neho hnevam. Potom ho to omrzí ľahne a pomaly zaspí. Trvá to od 5min do 45 min podľa toho aký je unavený.