icon

Bábätko sa nedá uspať inak ako na rukách. Čo robiť?

Včera o 16:29

Ahojte damy, uz som zufala, mesacny syn sa neda uspat inak nez na rukach alebo v nosici :/ v kociku skrieka, pred zaspavanim place aj po krmeni place, mame asi skryty reflux podla doktorov v nemocnici, vysledky gastro aj odbery z krvi mal v poriadku, ale ten plac proste nechapem, nosim ho len na rukach inak nezaspi, potom ho asi po 20 min polozim do postielky, ak nieje hore hned tak do 10-15 minut zas s placom, nepohnem sa od neho cely den, len skacem na fit lopte alebo nosim… kocik donedavna mal rad a zaspal aj na 1,5 hod pripadne 2, no uz ani to nezabera a strasne v nom place, co s tym? mate nejake rady?

marhulka13
Včera o 16:35

@anonym_autor síce ti neporadim, no úplne ti rozumiem, ja som mala takúto dcéru, normálne mi to obdobie nie je doteraz príjemné a to už bude mať 13 rokov

anonym_edc9a9
Včera o 16:36

@anonym_autor pevne zavinovanie+cmlik+hniezdo+ napapany z UM. Moje kombo na uspavanie

autor
Včera o 16:37
@anonym_edc9a9

@anonym_autor pevne zavinovanie+cmlik+hniezdo+ napapany z UM. Moje kombo na uspavanie

@anonym_edc9a9 zavinuem ho este ho len idem zavinut uz place, cumlik vypluva a tiez dostava UM ako dokrm…

autor
Včera o 16:38
@marhulka13

@anonym_autor síce ti neporadim, no úplne ti rozumiem, ja som mala takúto dcéru, normálne mi to obdobie nie je doteraz príjemné a to už bude mať 13 rokov

@marhulka13 ja som znicena akoze na totalku, nemam sa kedy ani najest fakt, tak ze ho mam na rukach len…

mullerova46
Včera o 16:39

Mám to isté doma teraz a takýto bol aj syn, pomohlo iba prechod na 2 spánky, potom spal 1.5 hodiny v posteli. Dovtedy spal iba v nosiči, chrbát som si nenicila nosením na rukách 🙂 v nosiči som mohla aj variť aj čo to upratať

anonym_47fe24
Včera o 16:40

Kolko ma dieta? Najdolezitejsie je odhadnut spravne bdele okno, ak je prilis kratke dieta nezaspi ani overenym sposobom do 30 minut. Ak je prilis dlhe dieta je uplakane a nevie uz zaspat z preunavenia . Mne fungovalo pri dietati, ze ked sa ide uspavat nemoze byt uz unavene, ziadne zyvanie, nic. Ak som uz isla uspavat, ked ukazovalo znaky unavy ,tak plac plac plac a len v nosici sa dalo uspat.

anonym_e84698
Včera o 16:43
@anonym_edc9a9

@anonym_edc9a9 z tohto ani jedno nepomohlo, ba dieťa ešte viac jedovalo

marhulka13
Včera o 16:53
@anonym_autor

@marhulka13 ja som znicena akoze na totalku, nemam sa kedy ani najest fakt, tak ze ho mam na rukach len…

@anonym_autor ja ti verím, u nás nič nezabralo, iba čas. No postupne to bolo lepšie. Ona aj v noci keď spala hodinu, tak to bol úspech. Staršieho syna som dala do zavinovačky, nakrmila, dala cumlík a spal do rána.

autor
Včera o 17:01
@marhulka13

@anonym_autor ja ti verím, u nás nič nezabralo, iba čas. No postupne to bolo lepšie. Ona aj v noci keď spala hodinu, tak to bol úspech. Staršieho syna som dala do zavinovačky, nakrmila, dala cumlík a spal do rána.

@marhulka13 a Vam tiez takto stale plakal a nechcel zaspavat? lebo to je tak na psychiku narocne, ze sa to neda ani opisat, mne to pride akoby sa tomu spanku ukrutne branilo

anonym_eeaa72
Včera o 17:15

aj moja mala skrytý reflux, spala rovnako, len chvíľu a potom rev, pomohlo podložiť matrac v postieľke (od pása nahor vyvýšený), niekto podloží nohy postieľky, my sme mali aj opierku v kočíku vyššie aby sme mohli ísť v kočíku, nosič neznášali obe deti, dosť sme využívali aj kresielko. s príkrmami to prešlo.

anonym_4fc221
Včera o 17:47

Môj tiež tak zaspaval asi do roka
A neviem pre mňa to bolo súčasť toho veku a potom som naucila samého

anonym_17beae
Včera o 17:57

Dieta do nosica a mozes jest 🤷🏼‍♀️

kp7333
Včera o 18:01

Ja som uspavala v nosici, pockala som pol hodinu a potom opatrne prelozila dieta do postielky. Vzdy som jej dala aj moje tricko, aby ma citila, inak sa budila.

katkazatka
Včera o 18:37

Mne nepomohlo nic. Stale bola v nosici, inak som nemala sancu nic spravit. K tomu bonus 2 spanky denne po 30 minut. Minimalne rok.

svetlonos
Včera o 18:48
@katkazatka

Mne nepomohlo nic. Stale bola v nosici, inak som nemala sancu nic spravit. K tomu bonus 2 spanky denne po 30 minut. Minimalne rok.

@katkazatka
.to je uplne super... A kamoške k tomuto všetkému ešte aj zaspaval až o pol noci a trvalo mu to až kým do školy nenastúpil.

katkazatka
Včera o 19:02
@svetlonos

@katkazatka
.to je uplne super... A kamoške k tomuto všetkému ešte aj zaspaval až o pol noci a trvalo mu to až kým do školy nenastúpil.

@svetlonos no a v noci som kojila aj 4-5X. Skratka zabava.

betulinka1
Včera o 19:10

@anonym_autor ako moj maly. Nestresuj sa. Proste ho nos na rukach a v nosiči. Chapem, ze je to zahul ale nejako sa prestriedaj s muzom. Prejde to. Moj maly do do 6 mesiacov pri večerných kolikach iba na rukach. Ked presli krasne zaspinkaval v postielke. Ziadne reci, ze ho naucis a potom inak nebude chciet spat sa nekonalo. Proste sme sa snazili aby co najmenej plakal.

svetlonos
Včera o 19:14
@katkazatka

@svetlonos no a v noci som kojila aj 4-5X. Skratka zabava.

@katkazatka
Tak nejak, kamoška musela vstávať a zarábať mu fkaše s um. By som bola už úplne rozbyta. Tiež mi teraz stačí budiť sa na kojenie 3x a mám dosť.

anonym_fe15a8
Včera o 19:25

Pomohlo mi zmieriť sa s tým. Žiaľ, iné riešenie som nenašla. Nosič, ruky, alebo zaspal na dojciacom vankúši a nechala som ho tak. Ja som sa obložila vankúšom a spala som po sediačky na gauči....myslela som, že vysedim dieru do gauča prvé 3 mesiace. Po 3 mesiacoch sa to začalo lepšit. Aj keď noci boli horšie, to aj 12 krát za noc sa dojcilo.... Posielam energiu, je to brutálne náročné. Variť len jednoduché, zavolať si pomoc na upratanie. A na jeden spánok ho dať mužovi do nosica. Mne ho muž po práci nosil v nosiči na jeden spánok. Alebo ho vzal v nosiči von skoro ráno a ja som dospala noc.