icon

Ako úspešne uspávať 3-mesačné bábätko?

anicka2626
6. okt 2025

Ahojte ,prosím o radu ako uspávate 3 mesačne detičky aby hneď po zaspati sa nezobudili🤦🏽‍♀️
Ja dávam malého ešte do zavinovačky ale už sa mu tam nepáči strašne sa puči a nemôže záspat alebo zaspí a hneď je hore ,tak ho radšej rozviazem ,ale ak rozviazem tak s ručkami sa narába a hneď je hore strašne dačo .
A na rukách ho veľmi nosiť nechcem pretože po pôrode my spadla maternica tak cvičím a nechcem aby sa mi to zhoršilo a hlavne aby upravilo ale nedá sa ak ho nosím často .😞
A ešte otazočka ako Vám spinkaju ,keď sú kojene.
Lebo mne sa po polnoci budí aj každú hodinu na cici .
Ďakujem za normálne odpovede a pomoc ☺️

diewcatqoo
6. okt 2025

Ahoj, obe deti som v tomto veku uspavala na prsniku. Mladsie ma uz vyse roka a stale zaspava v 90% na prsniku. Starsie spavalo katastrofalne - ked bolo v noci len 5-6x hore, tak to bola dobra noc. Rekord sme mali tusim 18x. Mladsie byva tak v priemere 3x hore. Niekedy je lepsia noc, niekedy horsia.

biba_18
6. okt 2025

ja som môjho uspávala na rukách, sedela som v kresle, na nohách som mala veľký vankúš a tak…

anonym_1626f6
6. okt 2025

@anicka2626 v postieľke prirazenej k mojej posteli, bez zavinovačky, v nej by reval do bordova. Hladkať, potľapkávať po zadočku, šepkať, pustiť potichu hudbu, držať za rúčku, to sa mi osvedčilo najviac

kiki68
7. okt 2025

Fitlopta? Sedis a hopsas trosku. Potom ta motorova Federwiege, ta koliska, dalo sa to predtym aj prenajat. Neviem ako teraz. Syn spaval dobre v kociku vonku. Dcera cez den skoro nespi, nema klud, mozno tak 20 min a uz ju brat budi

majlo1234
7. okt 2025

Za mna, ak dojcis, jednoznacne na posteli. Na boku, na prsniku, po uspati jemne odpojis a ty sa odkotulas prec. Deti som nechavala na takom poloboku, a rucky prekryla bud dekou, alebo rozkom zavinovacky, nech im nelietaju

dominima
8. okt 2025

Ja som do 10 mesiacov uspavala na rukách, tak že som chodila po celom byte a spievala jej