icon

Ako zlepšiť spánkový režim 3-mesačného bábätka?

Včera o 08:22

Poraď mi so spánkom 3 mesačného bábätka, ráno vstáva medzi 6-7 a prvú spánok má o 8 v kočíku do 10:40 cca potom hodinu bdele.okno a potom spi od 11-12 potom okolo 13 ideme von a spi do 16-17 potom je zobudeny do 19 a potom spi do polnoci a potom o 5 ráno je to ok?
Alebo poradte ako nastaviť režim od 16-19 neviem...

anjelicek26
Včera o 08:24

Tak nastavovat rezim u trojmesacneho dietata... ono sa to velmi bude menit, zacne sa hybat, zacne jest, pojdu zuby... pozoruj, ukladaj ked je unavene, v noci ti spi pekne, to mas uz aj tak super... a ano je to ok veru...

autor
Včera o 08:29

ide o to že večer už neviem ako nanho, poobede ešte pospi v kočiku ale ked sa zobudi už neviem čo s ním nakolko sa nevydrží hrať dlho a potom je prestimulovany a uložiť ho na 20 min mi pride blbost lebo len uspať ho bude trvať 45min :DD

zuzkaa1991
Včera o 08:45

@anonym_autor my sme mali podobne mame momentálne 4m a stale cca fungujeme rovnako
Všetko zalezi kedy sa zobudi na prve mlieko v noci okolo 1az3 sa budi
Potom o 3 4hod ma ďalšie mlieko zobudi sa tiez medzi 6 az 7hod (kedze starsiu chystam do skoly) potom je hore 1.5hod az 2hod hore a spanok 40min stale dookola ale od 3m mame hlavne vecer rovnaký zalezi kedy vstane poobede ak sa zobudi skor tak o 16 do 17hod/18hod/ ma spanok potom mlieko hodinka pauza kupanie a o 19 /20hod nocny spanok ;)

Mame rezim ale nie staly kedze zatial sa riadim spankom.kedy chce...ale cca 3spanky denne mame

mimimoje
Včera o 09:16

spí ti luxusne, moje obe deti spali 4x20 minút cez deň, ono sa to ešte mení, neviem, či sa dá trojmesačné dieťa úplne nastaviť, keď o mesiac je v úplne inej situácii.