Ako zlepšiť spánkový režim 3-mesačného bábätka?
Poraď mi so spánkom 3 mesačného bábätka, ráno vstáva medzi 6-7 a prvú spánok má o 8 v kočíku do 10:40 cca potom hodinu bdele.okno a potom spi od 11-12 potom okolo 13 ideme von a spi do 16-17 potom je zobudeny do 19 a potom spi do polnoci a potom o 5 ráno je to ok?
Alebo poradte ako nastaviť režim od 16-19 neviem...
ide o to že večer už neviem ako nanho, poobede ešte pospi v kočiku ale ked sa zobudi už neviem čo s ním nakolko sa nevydrží hrať dlho a potom je prestimulovany a uložiť ho na 20 min mi pride blbost lebo len uspať ho bude trvať 45min :DD
@anonym_autor my sme mali podobne mame momentálne 4m a stale cca fungujeme rovnako
Všetko zalezi kedy sa zobudi na prve mlieko v noci okolo 1az3 sa budi
Potom o 3 4hod ma ďalšie mlieko zobudi sa tiez medzi 6 az 7hod (kedze starsiu chystam do skoly) potom je hore 1.5hod az 2hod hore a spanok 40min stale dookola ale od 3m mame hlavne vecer rovnaký zalezi kedy vstane poobede ak sa zobudi skor tak o 16 do 17hod/18hod/ ma spanok potom mlieko hodinka pauza kupanie a o 19 /20hod nocny spanok ;)
Mame rezim ale nie staly kedze zatial sa riadim spankom.kedy chce...ale cca 3spanky denne mame
spí ti luxusne, moje obe deti spali 4x20 minút cez deň, ono sa to ešte mení, neviem, či sa dá trojmesačné dieťa úplne nastaviť, keď o mesiac je v úplne inej situácii.

Tak nastavovat rezim u trojmesacneho dietata... ono sa to velmi bude menit, zacne sa hybat, zacne jest, pojdu zuby... pozoruj, ukladaj ked je unavene, v noci ti spi pekne, to mas uz aj tak super... a ano je to ok veru...