Ako zvláda 6-mesačné bábo spánok na dovolenke?
Ahojte. Chystáme sa s našim 6 mesačným synčekom prvýkrát na dovolenku, ideme na týždeň na chalupu do Nízkych Tatier. Budem tam iba ja s mužom a synček. Troška mám obavy, ako tam bude najmä v noci spávať, lebo synček nie je zrovna z ukážkových spáčov, plus je dosť citlivý na zmeny, a v noci ešte nikdy nespal mimo domu. Ako vám reagovali vaše 6 mesačné bábätká na zmenu prostredia počas dovolenky na Slovensku? Budeme to celé platiť vopred takže žiadne peniaze by sa nám nevrátili, ak by sme museli odísť skôr, kvôli nejakým problémom so spánkom. Vopred ďakujem za vaše skúsenosti.
Maly ako pol rocny teda aj prespal let,aj sa usmieval na okolo sediacich.Mali sme postielku zadarmo a normalne spinkal ako doma.Aj na plazi aj si s nami zaplaval v bazene.Ziadne problemy neboli.Papal pekne kapsicky,do termosky prevarena voda a sunar do flase zarobila raz dva.Na posteli sa prevaloval,v postielke tiez.
Také malé,to mu je jedno,či je doma alebo na dovolenke.nase zvládli lepšie ako my dospelí. A to sme boli s 10 mesačným v zahraničí pri mori.Hlavne si oddýchnete a nestresujte. 🙂
@frida1990 uplne v pohode, prisposobili sme si izby poposuvali co bolo treba. Jediny problem boli komare kedze tam nemali sietky.
Na dovolenke spal lepsie ako doma. Denne spanky v kociari, noc v postielke. My sme s 8 mesacnym cestovali nocnym vlakom do Prahy a aj to zvladol bez problemov. Vecer zaspal v kociari cestou na stanicu, do vlaku sme ho len prelozili a pokracoval v spanku az do rana.
bud bude spat lepsie ako doma alebo nie.
moji milovali rezim, prisiel cas spanku spali.
na lyzovacke aj pri mori.

My sme boli od uplnych babatiek s nimi vsade, deti su uplne v pohode, pokial je rodic v pohode...ak s toho budes mat nervy, bude to dieta vnimat... pozri nejdete na koniec sveta, vsetko sa da dokupit, spat to male spi aj tak prilepene na tebe alebo v kociku alebo nosici, je mu absolutne jedno, co sa deje, pokial ste tam vy rodicia... si pamatam nase tri tyzdne v Turecku zo 4 mesacnym drobcom, ten mal uplny veget leharo a my tiez 😂