Ako zvládať časté budenie 8-mesačného bábätka v noci?
Malý 8 mesiacov vstáva okolo 5:30-6:00
Pevy spánok ma okolo8:30- 9:00 spi polhodinu
Druhý spánok mal dnes od 12:00 do 13:30
Nočný spánok okolo 18:00 budi sa mi asi 20krat každú chvíľu je pravda ze mu idú zúbky viac naraz ale toto mi ešte nerobil už som. Unavená.... Čo to. Môže byť? Tie zúbky? Regresia?
Furt ho treba douspavat furt...
separačná úzkosť.
@deti95060810 viete čo on spi asi 20_30 minút potom sa zobudí prehadzuje sa dám mu cumel zaspí a takto. Dookola toto. Mi on nerobil boli sme. V nemocnici prišli sme domov. Tak krásne spal a teraz zas toto
Ja mám tiež osem mesačně, ale správa mi 9-11 a potom od 2 do pol 4,4. Máš veľmi dlhé to posledné bdelé okno, hod mu tam ešte 3. spánok. My tiež máme dni s 2 alebo s 3 spánkami, v 8 mesiacoch je to bežne.
Ja mám tiež osem mesačně, ale správa mi 9-11 a potom od 2 do pol 4,4. Máš veľmi dlhé to posledné bdelé okno, hod mu tam ešte 3. spánok. My tiež máme dni s 2 alebo s 3 spánkami, v 8 mesiacoch je to bežne.
@nattyond ja som aj rozmýšľala ze ešte ten tretí spánok mu dám ma aj 3 spanky niekedy ale bola tu dneska svokra tak bol akčný a nevyzerá byť unavený tak som ho nedala spať
Toto mi nepríde ako separacka. Aký je keď je hore?
Podľa mňa je preunaveny, plus regresia a zuby.
Môj keď mal 8m tak spával 3x. Prvý spánok pol hodina, druhý 2h a posledný max pol hodina. Bdele okná mal 3, 3,5 a 4 hodiny.
No u nás nikdy syn nevyzerá unavený, on už od pôrodnice keď som ho nedala spať a aktívne neuspávala, dokázal potiahnuť aj 2 hodiny (teraz aj 4-5). Ja ho proste musím ukľudniť a uspať, aj keď nezíva (ale zaspí do 5-10 min).
Môj keď mal 8m tak spával 3x. Prvý spánok pol hodina, druhý 2h a posledný max pol hodina. Bdele okná mal 3, 3,5 a 4 hodiny.
@lucia13022023 áno spával trikrát ale teraz tie zúbky veľmi málo mi spi cez deň aj sopliky ma trosku voľakedy spával tak ze prvý spánok polhodinu druhý hodina a niečo a tretí ešte polhodina teraz sa nám to niečo pokazilo a neviem co za tým je
@lucia13022023 keď je hore je mrzutý lebo všetko hryzie už má nejaké zúbky pre rezané ale ďalšie dolné dvojky sa tlačia mali sme aj horúčky to vola brutalita len sa prehadzuje... Vydržal mi už aj 5hodin hore pred nočným spánkom a prespal mi skoro celu noc vtedy bol zdravý... A keď sa budi teraz od tej 18:00 tak to je také ako keby bol vyspaty potom. Ho douspim a zas je hore ale chce ďalej spať dám mu cumel po hojdam a spi do 10minut a potom zas tak spi 30_40 minút a zas hore
Môžu zo byt zúbky a teraz teplo
Toto iste mal sa mi zdá ze v 4 mesiaci že 20krat hore a potom sa to ustálilo a spával polhodinovky cez deň teraz toto iste...
Ahoj a davas mu v noci jest? Nase v noci ked zacne vypluvat cumel, dam flasu a potom pospi ovela dlhsie.ale zas od 7m ma len jeden denny spanok

separačná úzkosť.