Ako zvládnuť protesty dcérky pred spaním?
Neviete baby preco je to tak? Aj cez den ale menej vtedy ju zakolisem to ju akoby omami a spi. Vecer katastrofa rocnu regresiu uz mame si myslim za sebou kedy mala zhorseny nocny soanok tri tyzdne. Toto mame prakticky od
Tretieho mesiaca porom boli take pauzy trojtyzdnove ze len som zakolisala a spala do 2ch min. Zmeni sa to? Kedy?Aj je vyhrana cez den chodimw von s autickom kocikom pred soanim uz nepustam
Jej pesnicky ani tv mobil vobec jej neukazujem. Ma pravidelnu soankovu rutinu kedy vatupime doSpalne pohrame sa posalime na posteli kde je este svetlo a ked pije mlieko pomaly zatemnim povala sa po posteli oci sucha unavena a place uteka po posteli a reve. Kolisat uz nechce iba tym valanim zaspi a tak ju prenasa do postielky muz on ju vecer uspava primne vecer vymysla skace pomne este viac sa preberie, je to katasrofa😐😐😤uz nas to s muzom vycerpava kazdy vecer bruch bolesti co bude trva to uz cez mesiac, ci jej zuby idu ci neidu.. Mate skusenost? 🙏🏻
@diaszoky To je uplne normalne. Zamysli sa a pravdivo si odpovedz, či ty si bola ine decko? Povinne sme museli ležať o osmej a samozrejme, sme furt ešte vyliezali "Cikať, kakať, piť" :D
@diaszoky ja mám doma to isté. 1,5 ročný, unavený a keď si ľahneme už spať tak skáče po posteli, kope do steny, vála sa, pusinkuje plyšákov, lezie dole z postele atď. Skúšala som pekne šepkať že treba búvať, skúšala som uspať uspavankami, skúšala som ja spievať ( to hneď povedal že nie), skúšala som nakricat.. Nič nezaberá 😆 ukludní sa keď mu poviem že už každý búva.. Začne sa pýtať na tatina, babi, dedo, zajo... Proste na každého, odpoviem že už buvajú, ešte 3x sa popýta a potom ako tak zaspí.. Ale ten cirkus predtým musí byť. Čo už 😁
@thirstymonk neviwm no na okoli sa mi kazdy chvali ze deti zakolisu lahnu k nim a spia
@diaszoky podľa mňa je problém vstúpime do spálne, pohrame sa, posalime na posteli, toto by som zmenila na vstúpime do spálne, prečítam krátku rozprávku kludnym hlasom, dám vypiť mlieko, nechám svietiť malú lampu a odchádzam, tak som to robila ja a teda napríklad moji po kúpaní pekne vždy zaspali, to ich nejak unavilo vždy
@janickacrazy no vyskusat mozem

@diaszoky všetky mamky mame s týmto skúsenosti 😁😁😁 už nemáš bábätko, ale slečnu s vlastnou hlavou, ktorá proste už prejavuje svoju vôľu
Proste nastaviť postupne hranice a systém.