icon

Aroma oleje pre lepší detský spánok

anavipredam
4. sep 2025

Ahojte. Máte niekto skúsenosť s aróma olejčekmi či už do difúzera alebo na potieranie napr. na chodidlá pre ľahšie zaspávanie a možno aj kľudnejší spánok. Chcela by som vyskúšať niečo prírodné pre 6 ročnú dcéru aby sa toľko aj počas noci nekrútila, nekopala nohami.... Ďakujem za odpovede.

lindusss2016
4. sep 2025

@anavipredam levandula, ylang ylan, citronela, ceder... Na dobry spanok je toho vela, len treba zvolit dobru a kvalitnu znacku, ziadne vonne oleje, ale terapeuticke kvalitne esencialne oleje

anavipredam
autor
4. sep 2025
@lindusss2016

@anavipredam levandula, ylang ylan, citronela, ceder... Na dobry spanok je toho vela, len treba zvolit dobru a kvalitnu znacku, ziadne vonne oleje, ale terapeuticke kvalitne esencialne oleje

@lindusss2016 a presne to tu hľadám. Vhodnú kombináciu a dávkovanie. Bylinky aj ja ovládam ktoré sú na ukľudnenie. Len aby som tu nenamútila somarinu dáku. A samozrejme aj tip na značku. Ale ďakujem

lindusss2016
5. sep 2025
@anavipredam

@lindusss2016 a presne to tu hľadám. Vhodnú kombináciu a dávkovanie. Bylinky aj ja ovládam ktoré sú na ukľudnenie. Len aby som tu nenamútila somarinu dáku. A samozrejme aj tip na značku. Ale ďakujem

@anavipredam tak mi napis ip

ber8uska8
3. okt 2025

Kamaratka používa pre malého z Bewitu https://bewit.love/?i=cgqnf9w6mtufxb baby sleep a masíruje iba chodidla nožičiek pred spaním a maly
Spinká oveľa lepšie.