Bábätko spí voľne v posteli
Nevadí ak bábätko nedávam do zavinovačky, hniezda a spí len tak na matraci, pod hlavou látkovú plienku a prikrytý dekou? Ďakujem.
@zuzanockamt presne ako ja, sama zdravotnik… laktacne konzultantky su prave zdravotnicky vyskolene institom pre podporu dojcenia, takze aj tam si treba len vediet vybrat. Vyskumy a studie vzdy robia vedci a zdravotnici, to, ze ich poznatky niekedy zdielaju aj nezdravotnici pre mna nemeni nic na ich (toho prvotneho zdroja) vierohodnosti.
@anavixy ako vykrutis dieťaťu krk? :D
@simca06022011 tak ako som to robila takmer denne v praci 😄 prosim ta, neprehanaj… dietatu sa da uplne normalne nezne a bezbolestne otocit hlavicka, dokonca si ju dokaze otocit aj samo uz v novorodeneckom veku, ale samozrejme, pokial podla teba je lepsie dat dieta na bok, tak je to v poriadku, no urcite to nie je jedina moznost 🙂
@janka2000 ani ked podlozis matrac, aby bolo babatko celkovo proste trochu vyssie?
@janka2000 a co znamena kruti uplne cudne? nema hypotoniu? reflux? neviem si dost dobre predstavit ako by sa mohlo take male babatko krutit.
jedine hypotonia - to su deti co lezia skrutene do takeho obrateneho C
@janka2000 *teda hypertonus pardon

@anavixy Ja by som nikdy služby laktačnej a spánkovej poradkyne nevyhľadala. Verím pracovníkom v zdravotníctve s adekvátnym vzdelaním. Takže informácie som čerpala pri malých deťoch odtiaľ.