Boje s uspávaním dvojročného dieťaťa: Ako to zvládnuť?
Prosím vás máte nejaký tipy ako uspať 2 ročné dieťa aby furt nechcelo pyžamo vyzliecť, obliecť, milión krát na nočník alebo skôr tipy ako to zvládnuť 😀 moja trzpezlivost je každým dnom menšia keď sú okolo toho takéto cirkusy či už na obed alebo večer
načo nútiš dieťa spať. moje dieťa nespávalo od 18 m.
@anonym_585f8c a v noci chodilo na diskoteku? Alebo pracovat do mcdonaldu? Nech viem
@anonym_585f8c co robilo? pozeralo Tv ? 😂😂
@anonym_autor spytaj sa mamy ako to ona zvladla s tebou. Pockaj, este dojde aj na to, ze nemoze spat, lebo ho bolia vlasy
Toto ma kazde dieta, niektore viac, ine menej, ale vsetky maju obdobie, ked pred spanim skusaju kolko toho rodicia vydrzia. Sme dospeli, mali by sme vydrzat dost
Skús mu dávať výber ale taký kde ty vyhráš vždy ty. Či si chce obliecť pyžamo alebo mu pomôžeš. Či ide na nočník teraz alebo za dve minúty. Majú pocit že rozhodujú oni ale v skutočnosti nie 😄
A čím je rutina pred spaním rovnakejšia každý deň, tým menej priestoru majú na vymýšľanie. Kúpeľ pyžamo rozprávka spánok a hotovo bez odbočiek.
Našej vadilo na overale na spanie, že sa nedajú vyzuť z neho ponožky. 🤣 Tak som jej začala dávať len, kde nie sú spodky. Potom si zase na ňom rozopínala gombíky. Tak sme prešli na pyžamové nohavice a body. Momentálne chodí z postieľky, do našej postele kým zaspí. Mám ju prisunutú k posteli. Ale, mám doma, aj 13 ročnú pubertiačku. Takže, som obrnená. 🤣Je to len obdobie.
@anonym_585f8c a v noci chodilo na diskoteku? Alebo pracovat do mcdonaldu? Nech viem
@majlo1234 prečo tak blbá otázka. Sú deti ktoré nepotrebujú toĺko spať. ani v mš nespal. ani jeden deň za 3 roky.
@anonym_585f8c co robilo? pozeralo Tv ? 😂😂
@sisska96 nie, prečo. Niekedy ani ležať nechcel. Motkal sa, hral. Jasné že som skúšala s ním zaspať - ani po 2 hod. žiaden výsledok, tak sme vstali.

Terrible two 🙏😅 O rok bude podstatne lepsie, teraz ho nasiera asi uplne vsetko, co on robit chce a nemoze alebo to, co by on nechcel a musi 😅 Ja uz len kyvnem hlavou a spravim co treba, cim som rychlejsia, tym sa menej meta 😂😂😂 Uspava sa behanim v postielke, vyhadzovanim flase, deky, vankusa a potom revanim, ze to nema...