Budíte deti do 1 roka z denných spánkov
Budíte detičky do 1 roka z denných spánkov ? Mám 9 mesačného synčeka 😊
@kajus2227 tak v tomto pripadne naozaj najlepšie nastaviť to skóre rano, potom dost skorú večierku okolo 19-19:30, kedy idú aj staršie deti spinkať a este budeš mať chvíľu casu pre seba
Ja veľmi rada pospim rano, aj do 10ej kľudne by som spala😄ale od kedy mám dieťa tak si hovorím že radšej vstanem o 6ej, nech malý ma rezim a viem že vecer o 19-19:30 už pojde spat a ja mám konecne chvíľu pokoj😄aj keď sú niekedy výnimky, ze ho nevieme uspať a je hore aj do 21-22🤪
@nataliia_11 o tej 20 je sice o tu polhodku dlhsie hore ako sestry ale zase ked vstane o 6, mu je dlho v izbe a chce ist za sestrami ktore samozrejme spia 19.30-7 a budit ich nechcem 🤣
@kajus2227 mozno je to len obdobie. Moj v lete vstaval jak sliepky rano o 4. Trvalo to dva mesiace. Plakala som kazde rano ale teda no to bol o hodne mensi.
@anonym_378709 skvela rada. Ano nechame ich spat kludne aj do siedmej a nech do pol noci beha po byte. To je genialne
@really8 no urcite nie maximalne ked aj 2 spanky ale do tej 17 maximalne druhy spanok ako aj dnes mal, spal by ja neviem ani dokedy ale dovidenia nezaujem, ja od 5 rana hore a este s malym do 22/23 v ziadnom pripade
@nataliia_11 o tej 20 je sice o tu polhodku dlhsie hore ako sestry ale zase ked vstane o 6, mu je dlho v izbe a chce ist za sestrami ktore samozrejme spia 19.30-7 a budit ich nechcem 🤣
@kajus2227 tak potom sa len snažiť orisposobit rezim mladšieho režimu tých starších, hoc aj 20-7, hlavne aby to vyhovovalo celej rodine… lebo starším už zbytocne meniť rezim ak majú zabehnutý
@kajus2227 mozno je to len obdobie. Moj v lete vstaval jak sliepky rano o 4. Trvalo to dva mesiace. Plakala som kazde rano ale teda no to bol o hodne mensi.
@anonym_378709 skvela rada. Ano nechame ich spat kludne aj do siedmej a nech do pol noci beha po byte. To je genialne
@really8 aj ja si hovorim obodbie ale je to peklo ani von sa neda ani nic, vsade mrnci mravci jeduje sa a hovorim pochybujem ze zuby toto vsetko robia lebo ked mu uz len z overenia dam liek tak neni ticho, mne je uz do placu z toho fungovania, mojej nalady, vecnej unavy, z jeho mravcania
@kajus2227 tak potom sa len snažiť orisposobit rezim mladšieho režimu tých starších, hoc aj 20-7, hlavne aby to vyhovovalo celej rodine… lebo starším už zbytocne meniť rezim ak majú zabehnutý
@nataliia_11 uz sa len ustalit... musi sa proste nejamo ustalit na tych 2 lebo na 3 uz nedame rady v ziadnom pripade.... hlavne nech uz skoncia tie denne party konecne
@really8 no urcite nie maximalne ked aj 2 spanky ale do tej 17 maximalne druhy spanok ako aj dnes mal, spal by ja neviem ani dokedy ale dovidenia nezaujem, ja od 5 rana hore a este s malym do 22/23 v ziadnom pripade
@kajus2227 a este taka mala rada, spozoruj aké dlhe vydrzi BO pred spaním, ak len 3h tak kľudne ho nechaj spat do 17ej, ale ak viac tak by som ho budila skôr
@nataliia_11 mozme si pisat spravy ako zijeme ? Nebude ti to vadit ? Mas skvele pomocne rady, lepsie ako spankova poradkyna ktora mi radi drzat 3 kratke este mesiac.... krasna predstava ale to sa neda tak fungovat, za polhodinu okupat deti, dat im jest a so starsou sa ucit, lebo pri nom sa neda, to len hmmmm hmmmm hmmmm a vsade pri mne lebo mam spat spat a spat donemoty
@kajus2227 a este taka mala rada, spozoruj aké dlhe vydrzi BO pred spaním, ak len 3h tak kľudne ho nechaj spat do 17ej, ale ak viac tak by som ho budila skôr
@nataliia_11 dnes vydrzal od 17-20.30 naozaj chill no ale spinkal do 8.30 rano... potom 11.30-13 a 16-17 ale to som ho ja uz budila..... aj ked uz neznasam pojem budenie po tych 2 mesiacoch a uz sa tesim kedy vstane skoro rano a bude spac aj 4 hodiny lebo toto mu ide skvele 🤣🤣🤣🤣
@nataliia_11 mozme si pisat spravy ako zijeme ? Nebude ti to vadit ? Mas skvele pomocne rady, lepsie ako spankova poradkyna ktora mi radi drzat 3 kratke este mesiac.... krasna predstava ale to sa neda tak fungovat, za polhodinu okupat deti, dat im jest a so starsou sa ucit, lebo pri nom sa neda, to len hmmmm hmmmm hmmmm a vsade pri mne lebo mam spat spat a spat donemoty
@kajus2227 kľudne😄 budem síce odpisovať asi len po večeroch ale kľudne pis
@nataliia_11 rano mame problem dnes dospal noc a napriek tomu od 8.30 uz o 11 kuvikal zase ale som ho nejako drzala a to je problem na 2 spankoch tam by mohol tie 3 hodiny bdiet rano ....
@nataliia_11 dakujem si zlata 🥰
@nataliia_11 dnes vydrzal od 17-20.30 naozaj chill no ale spinkal do 8.30 rano... potom 11.30-13 a 16-17 ale to som ho ja uz budila..... aj ked uz neznasam pojem budenie po tych 2 mesiacoch a uz sa tesim kedy vstane skoro rano a bude spac aj 4 hodiny lebo toto mu ide skvele 🤣🤣🤣🤣
@kajus2227 tak celkom dobre casy, len chce to cele posunúť o takých 30-60 minút a možno aj nebude mať bdele okna v noci
@nataliia_11 a to realne spal od 20.30 aj ked hodinu bdel ale do 8.30 cize 11 hodin a aj tak kuvika uz po 2,5 hodinach rano 🤪🤪🤪🤪
@kajus2227 tak celkom dobre casy, len chce to cele posunúť o takých 30-60 minút a možno aj nebude mať bdele okna v noci
@nataliia_11 trebalo by mu podla mna bdele okno natiahnut na 10,5-11 hodin na 2 spankoch .... aby vyspal noc lebo 9,5-10 je mu malo bdiet, ale nezvladne toljo bdiet kym ho nenecham spac kolko chce aspon zatial potom ma smolu kamarat 🤣
@nataliia_11 rano mame problem dnes dospal noc a napriek tomu od 8.30 uz o 11 kuvikal zase ale som ho nejako drzala a to je problem na 2 spankoch tam by mohol tie 3 hodiny bdiet rano ....
@kajus2227 tak to prvé Bo môže byt aj krátke, moj 13m ma len 2,5-3h, vydržal by síce aj viac ale idem ho uspavat aj tak nech si držíme rezim… zaspí mi za 20min bez kriku a plaču
Tak za mňa nemusis silou mocou držať to prvé BO dlhe
@kajus2227 tak to prvé Bo môže byt aj krátke, moj 13m ma len 2,5-3h, vydržal by síce aj viac ale idem ho uspavat aj tak nech si držíme rezim… zaspí mi za 20min bez kriku a plaču
@nataliia_11 len potom kde nahrabem tych 10,5 - 11 🤪 ? Toto je pre mna otazka.... jedine ze by bdel po pevom 4 a po druhom 4 aj to stale nie je 11 🤪🥵
@nataliia_11 mna zaujima noc ked vstane o 6 a necham ho spat kolko len chce aj 4 hodiny, noc potom .... co bude dokazovat ci da disco alebo vstane skoro alebo nedajboze pospi aspon 10,5 hodiny 🤪🤪🤪 ak disco tak ja uz naozaj neviem co s nim lebo budit ho nemozem, lebo ja uz neviem s nim vydrzat takym 🤣
@nataliia_11 takze ak by mi bdel na 2, ked ho necham kolko len chce mam uz len jedinu moznost a to skracovat ranne dospavanie a cakat 🤣
@nataliia_11 skusala som uz mu nechat stabile BO 10 hodin a skracoval mi rana uz mal 20-7, 20-6.45, 20-6.30 a tam viem ze 10 hodin BO je malo 😏 nuz ale budila som ho cez den uz nebudem uz nepovolim od 2 spankov lebo uz je to zle aj doma sa hadame, stres je tu, hlava ma boli...
@nataliia_11 len potom kde nahrabem tych 10,5 - 11 🤪 ? Toto je pre mna otazka.... jedine ze by bdel po pevom 4 a po druhom 4 aj to stale nie je 11 🤪🥵
@kajus2227 ale prečo chceš mať celkový čas bdenia 11h? V jeho veku je rozmedzie 9 až 12, ale nemusí to byt 12h
V 9m noc by mala byt noc 10-12h, denný spánok 2-3h, čiže spodná hranica spánku 12 (max 12hbdenia), ale horná hranica 15h a len 9h bdenia. Ak 11-12h bdenia je preňho veľa tak jednoducho ubrať a nedrzat sa striktne tých 11-12…
Rátaš 4h po prvom spánku a 4 po druhom, ale mas este bdenie po noci tých 2–2,5h-3h, a už si na čísle 10 až 11h celkového bdenia
@kajus2227 ale prečo chceš mať celkový čas bdenia 11h? V jeho veku je rozmedzie 9 až 12, ale nemusí to byt 12h
V 9m noc by mala byt noc 10-12h, denný spánok 2-3h, čiže spodná hranica spánku 12 (max 12hbdenia), ale horná hranica 15h a len 9h bdenia. Ak 11-12h bdenia je preňho veľa tak jednoducho ubrať a nedrzat sa striktne tých 11-12…
Rátaš 4h po prvom spánku a 4 po druhom, ale mas este bdenie po noci tých 2–2,5h-3h, a už si na čísle 10 až 11h celkového bdenia
@nataliia_11 mam pocit ze ma spankovu potrebu 13 z 24 hodin ..... 😏 a tak mi vyslo 2,5 spanok cez den, 11 BO a 10,5 noc spolu 24 inak budeme stale menej a menej spinkat rano 😏
@nataliia_11 11 mu bude mozno vela kym nevyspi deficit a potom vystreli 😊🥰
@nataliia_11 aleeee.... nerucim ani za 10,5 BO, len 10 mam odskusane nemam pocit ze bolo dobre 😏
@nataliia_11 mam pocit ze ma spankovu potrebu 13 z 24 hodin ..... 😏 a tak mi vyslo 2,5 spanok cez den, 11 BO a 10,5 noc spolu 24 inak budeme stale menej a menej spinkat rano 😏
@kajus2227 každopádne výpočtami asi ďaleko nedojdeme, čísla veľa zniesu😄 jediná možnosť len skúšať posunúť budíček a večierku, lebo tie BO medzi jednotlivými spankami sú podľa mňa ok
@kajus2227 každopádne výpočtami asi ďaleko nedojdeme, čísla veľa zniesu😄 jediná možnosť len skúšať posunúť budíček a večierku, lebo tie BO medzi jednotlivými spankami sú podľa mňa ok
@nataliia_11 tie sa este natiahnu, ked si podrihmoce kolko chce, dnes nemal tu moznost ale ked potiahne 2 hodky hned da aj 4-4,5 bdenie 🤣🥰 budeme si pisat Nataly, naozaj super pises, ja na to ze mam uz tretie, toto je pre mna naozaj nieco nove taketo bdenia po nociach 🤣🤣🤣🤣 dakujem pisnem ti 🥰
@nataliia_11 on si budicek mozno posunie rovno zajtra z 8.30 na 6, skaceme jak pajace hore dole, raz 6 raz 8.30 len nie 7 jak ja chcem 🤣🤣🤣🤣
@nataliia_11 idem uz do hajan ozaj lebo zajtra alebo v noci budem plakat zas ako poslednu dobu dost casto
Mám 11 mesačného a nikdy som nebudila, držím sa bdelych okien - momentálne 3.5 max 4 hodiny a ide spinkať. Stačí mu za den 2.5-3hodiny, menej nie, to mu pokazí nočný spánok. Ale cez deň mi spí iba v kočíku - takže chodím vonku. Prechod na dva spánky trval asi týždeň, zuby mu idú tiež - už má 8 a každý jeden bol dráma 😅. Večer mi zaspí o pol ôsmej, nad ránom sa zobudí jesť a spí do siedmej - pol ôsmej. Mne pomohla úplná tma v izbe a ak má horšiu noc, ide ku mne.
@nataliia_11 idem uz do hajan ozaj lebo zajtra alebo v noci budem plakat zas ako poslednu dobu dost casto
@kajus2227 chod chod😄dobrú noc

preboha, ludia, vy ste aki mrzuti, ked vas nasilim zobudia...ved nechajte tie deti byt detmi!