icon

Budíte deti do 1 roka z denných spánkov

kajus2227
4. dec 2025

Budíte detičky do 1 roka z denných spánkov ? Mám 9 mesačného synčeka 😊

Strana
z4
anonym_eeb4c2
Včera o 20:01
@kajus2227

Kym mal 3 spanky som budila aby mu vobec vosli, no ale trz pocas prechodu na 2 som si nie ista lebo to je zacarovany kruh mrncania, na 3 zla noc, mrnci cely dalsi den zato ze bdel v noci a na 2 by len spal a spal mozno aj 4 hodiny a ked ho zobudim zase zle.... nie a nie prejst na 2 spanky tak aby vydrzal, napriklad 2-3 cez den a aspon 10,5 noc .... stale skracuje noc lebo nie a nie vydrzat dlhsie hore na 2 spankoch ale na 3 spankoch uz horor aj ked ho budim 3x za den po polhodine aj tak bdie v noci

@kajus2227 10,5 h v noci pri tak malom dieťati je zázrak.Nebudila som nikdy okrem toho, keď sme išli k doktorke.Mozu mu ísť zuby.Nechaj ho spat koľko sa mu žiada vidíš, že mu to chyba, keď druhý deň dlho spi

anonym_eeb4c2
Včera o 20:04
@kajus2227

@letfenixa jedno ale viem ze aj moja druha by vstala asi do dnesneho dna o 5 keby jej kus nepomozem a neupravim jej to umelo, lebo by tiez spala cez den donemoty a potom rano o 5 budicky, kus sa skratili denne, inak ako bez budenia to neslo kazdy den o 15 min kratsie denne spanky az sa prdlzila krasne noc a uz ani nepotrebovala tolko spat cez den, jedinu skusenost s nocnymi party nemam ale uz viem co mam robot aj s tym zhruba, jedna mamicka mi tu skvele poradila, zase uz 2 deti mi preslo pod rukami a 3 prechadza a poznam si ich ze ked im nieco nerobi dobre a nikdy tak nespali tak to nebudem brat ako bezne lebo mat disko 8 tyzdnov v noci nie je normalne ..... najma ked je dieta nespokojne.... ked 7,5 mesiaca prespal noc ako medved tak asi mu nieco zacalo vadit a to bolo 3 spanky a na 2 nebol dostatocne pripraveny ..... snad to uz dame nejako

@kajus2227 keď mu idú zuby aj tak sa bude v noci budiť.Necitam všetko, keď ho nakŕmis v noci nezaspi?Daj mu nurofen večer pred spánkom možno bude pokojnejsi

kajus2227
autor
Včera o 20:05
@really8

@kajus2227 presne ako pises. Dieta to treba naucit. Nie je nic lepsie ako rezim. Tak isto ako na zaciatku treba dieta ucit kedy je den a kedy noc. Hovori o tom kazdy spankovy poradca no ale tu su vsetci najmudrejsi

@really8 a veru ako som spominala tiez uz veru najmudrejsi.... nech spat kolko chce a o 20 vecierka lebo po 20 uz neskoro a dieta bude spat cez den kolko chce aj 5 hodin a v noci od 20-7 neviem v ktorej rozpravke.... jasne ze deti potom zle spia, budia sa 20x a rano vstavaju 4-5.30 nad ranom..... beriem ze su aj narocne citlive deticky nespave ale velakrat to tak nie je len im treba pomoct ..... ja keby hovorim neupravim rezimy najma druhej (mimo regresii samozrejme) tak ma regresiu dotrz..... trebalo to utat, zistit novu znizenu spankovu potrebu, zaclenit do poctov hodin a aby noc bola aspon ako tak nad 10 hodin .... ved by sme asi dotrz boli na 2 spankoch a 7 hkdinach v noci a tiez by som povedala ze ta dieta mi spi 2x 30 minut a 7 v noci ze je nespave .... pricom trochu upravit a uz nespi ani raz (3 roky) 12 hodin v noci a zije ..... od roka budena nonstop pocas dna inak by sme tiez nezili tu nikto

kajus2227
autor
Včera o 20:07
@anonym_eeb4c2

@kajus2227 keď mu idú zuby aj tak sa bude v noci budiť.Necitam všetko, keď ho nakŕmis v noci nezaspi?Daj mu nurofen večer pred spánkom možno bude pokojnejsi

@anonym_eeb4c2 davam mu nurofen, nie su to zubky, nemozu mu ist 8 tyzdnov kazdu noc zubky takmer o tom istom case a on neplace on je uplne prebraty a v pohode.... ked ma 2 spanky v noci nebdie je zjavne ze mu vadia 3.... a ked mu aj vysli po 4 tyzdnoch 4 prve zubky a tieto este nesli a mal tie 4 uz uplne von, bdel aj tak ....

kajus2227
autor
Včera o 20:08
@anonym_eeb4c2

@kajus2227 10,5 h v noci pri tak malom dieťati je zázrak.Nebudila som nikdy okrem toho, keď sme išli k doktorke.Mozu mu ísť zuby.Nechaj ho spat koľko sa mu žiada vidíš, že mu to chyba, keď druhý deň dlho spi

@anonym_eeb4c2 naucena som ze mi od narodenia spinka 11 bez problemov, aj tuto noc spinkal krasne 10,5 bez bdenia lebo mal vcera 2 spanky 🥰 tak mne vsetky deti tak spali 10-11,5 noc od narodenia 😊

kajus2227
autor
Včera o 20:12
@anonym_eeb4c2

@anonym_eeb4c2 mne ani deti nepreziju na nejakej 9 hodinovej noci, to mravci donemoty ako pokazene radio, 10 musia mat minimalne ale v noci, zbytocne som ich nechavala dospavat nedostatok cez den.... to mrncalo do posledneho denneho spanku kym nedospalo kompletne noc a to nedospi hned na prvom to sa taha cely den a ja veru nemam naladu toto pocuvat, takze postupne som prichadzala na to, aha ten je super cez den ked ma 10, ten potrebuje 11 a ten 10-11( nieco medzi) a zrazu aj zuby sa lahsie prezili 🤣

kajus2227
autor
Včera o 21:30
@kajus2227

@anonym_eeb4c2 mne ani deti nepreziju na nejakej 9 hodinovej noci, to mravci donemoty ako pokazene radio, 10 musia mat minimalne ale v noci, zbytocne som ich nechavala dospavat nedostatok cez den.... to mrncalo do posledneho denneho spanku kym nedospalo kompletne noc a to nedospi hned na prvom to sa taha cely den a ja veru nemam naladu toto pocuvat, takze postupne som prichadzala na to, aha ten je super cez den ked ma 10, ten potrebuje 11 a ten 10-11( nieco medzi) a zrazu aj zuby sa lahsie prezili 🤣

Nevyzera zblaznene ani nevyspato, seba radsej neposlem foto najma zo vcera 🤣🤣🤣🤪

natalka13
Včera o 23:45

Nurofen mu vecer davas preco? Aky je dovod?

kajus2227
autor
Dnes o 02:49
@natalka13

@natalka13 stale tu bude nejaky problem.... pretoze ked vidim, ze ma vecer cervene lica, vsetko hryzie, place a nechce spapat vecerne mlieko tak mu ho dam lebo viem ze ma bolest 🤣🤣🤣🤣🥵🥵🥵 samozrejme je to 1 max 2 krat do tyzdna.....

kajus2227
autor
Dnes o 02:53
@natalka13

@natalka13 alebo je zakazane davat liek ked dietatu idu zuby ? Najpodstatnejsie je, ze zuby nie sy pricinou jeho bdenia...... lebo ked mu 10 krat za 8 tyzdnov dam 2 spanky nebdie a zvysne dni 3 spanky a po nich bdie stale, ze by musela byt obrovska nahoda zeby to bolo zubami.... ale uz ked vidim ze nepapa a taha ucho tak ho nenecham len tak, snad mu pomozem, takisto aj so spankom.....trapi nieco moje dieta tak mu snad pomozem a nebudem cakat a krutit sa jak motak dokola v probleme a zufat ze ta nielen nespi ale este aj nepapa.... ked viem kvoli comu

anonym_eeb4c2
Dnes o 13:00
@kajus2227

@natalka13 alebo je zakazane davat liek ked dietatu idu zuby ? Najpodstatnejsie je, ze zuby nie sy pricinou jeho bdenia...... lebo ked mu 10 krat za 8 tyzdnov dam 2 spanky nebdie a zvysne dni 3 spanky a po nich bdie stale, ze by musela byt obrovska nahoda zeby to bolo zubami.... ale uz ked vidim ze nepapa a taha ucho tak ho nenecham len tak, snad mu pomozem, takisto aj so spankom.....trapi nieco moje dieta tak mu snad pomozem a nebudem cakat a krutit sa jak motak dokola v probleme a zufat ze ta nielen nespi ale este aj nepapa.... ked viem kvoli comu

@kajus2227 dať Nurofen je normálne, keď vidíš, že je nesvoj

Strana
z4