icon

Čo robiť, keď sa 7-mesačné dieťa budí každých 30 minút?

20. feb 2025

Zdravím, chcela by som sa poradiť, či máte podobnú skúsenosť. Naša mala spala od narodenia dobre 2-3 zobudenia, prvé okolo druhej ráno a potom do takej šiestej každú hodinu až dve . No to, čo sa deje posledné týždne je veľmi náročné. Večer ju uspim, preložím do postieľky a do 5 minút je hore, toto sa kľudne zopakuje aj trikrát c priebehu hodiny, následne sa budi každú hodinu alebo každých 30 minút. Už som zúfalá, okolo tretej si ju presúvam do postele ale spánok ma aj tak veľmi nekludný. Začalo to tým, že sa začala stavať na 4, ok hovorím si, regresia, ale na 4 sa už nestavia už sa len proste zobudí a place. Cez deň jej nič nie je je veselá a aktívna. Ja už som totálne zničená, chorá, seknuta… nie je to o tom, žeby bola hladná lebo sa vždy poriadne napije mlieka a ráno ma totálne precuranu plienku. Zuby už ma spodné vonku, ale toto nerobila ani pri zuboch. Môže to byt separacka????

ariannazara
20. feb 2025

Môže to byť hocičo, zbytočne v tom hľadáš to prečo?! Proste je to dieta, môj robil presne toto iste keď si to spätne vezmem. Boli noci a noci a vždy som sa tiež zamyslala nad tým, a kamoška mi raz povedala ze ci ma to baví to stále riešiť, že je to len obdobie ktoré pominie a príde stále niečo iné 😂 takže čo je teraz, nemusí byť o týždeň a príde zas niečo nové.
Môžu to byť zuby, separacna, nočné mory hocičo

euka210
20. feb 2025

Nie separacna uzkost je, ze bude plakat ked ta nevidi.
Toto moze byt z velkej unavy, z vela podnetov ktore cez den prijima, z toho, ze sa stavia na 4. Bude to docasne ak je to tymto. Daj ju spat k sebe hned.