icon

Denný režim trojmesačného bábätka: Ako zlepšiť spánok?

Dnes o 10:26

Ahojte mamky, ako spia vase 3 mesacne babenka? Lebo mne tak ze v noci kazde 3 hodiny hore, dokopy pospi tak ze o 19 cca zaspi do 22 niekedy 23:00, potom krmenie, okolo 2 sa zas zobudi krmenie, a potom uz okolo 5 je hore a pospi mozno este od 6 do 6:30 alebo 7, potom spime az v kociku niekedy hodinu, niekeey sa zadari dlhsie a poobede uz len tak max 30 minutove spanky, pride mi to strasne malo ale mamina aj sestra co deti vychovali mi hovoria ze ho nemam nutit spat ked nechce, cz bdele okna je vacsinu casu pokojny, place vacsinou len ked je hladny, pije tak ze raz 100ml, raz 120, potom 150… zakazdym inak, ale ked spusti hystericky rev viem ze treba jest, ak je hore medzi spankami tak hodinu a pol zacne mrncat a to sa uz snazim uspavat lenze ako hovorim, 30 minutove spanky…

anonym_0a9557
Dnes o 11:50

@anonym_autor ahoj. My mame skoro 6mesiacov a takéto denne 30minutove najviac 45 minútové spanky mame asi od toho 3m. Občas sa podarí aj hodinu ale to je tak raz za týždeň maximálne. Tiež som sa snažila kadejakým spôsobom douspat ale u nás málokedy pomohlo. Proste som sa s tým zmierila že spi tak malo. 4x po 30-40min denne. Za to noci sú väčšinou ok, 1-2x sa zobudi v noci, niekedy sa zobudi o 22-23, potom o 4 a o 6:00-6:30 vstaneme. Niekdy sa zobudi až o 2-3 a o 6:00-6:30 vstávame... aspoň to som rada že ako tak pospi v noci.. Ale proti 30min spankam som nijako nedokázala zabojovať. Teraz som skúsila objednať zatemnovsci záves ale podľa mna ani to nepomôže. A vraj keď ti zaspí napr na prsníku tak treba skúsiť dpiuspat na prsníku. Bábätku treba pomôcť prejsť spánkovým cyklom ktorý trvá 30-50minut a on sa zobudi a nevie znovu zaspať, preto mu treba pomôcť zaspať. A áno reči z okolia (rodina známi) že to mi toľko nude spat, že to mu stačí áno tak tvrdia.. ale ja vidím na ňom že by bol ešte spal keď sa zobudi, že mu chyba spánok. A po 1-1,5h už zvykne byť mrzuty. A ako bonus sa trápime so zaspávaním. Niekedy mi zaspí na prsníku a keď nie tak je to pruser a neviem ho uspať 🙈😳

euka210
Dnes o 15:12

@anonym_autor noc je uplne ok a 30min.spanky mali aj moje deti. Na nervy to bolo. Zlepsilo sa to vekom.

anonym_c51dff
Dnes o 18:12

@anonym_autor nič s tým nespravis, je to tak a hotovo. Žiaľ teba vydržať len. Dojcis? Vtedy sa tak budia, môj to isté

autor
Dnes o 18:22
@anonym_c51dff

@anonym_autor nič s tým nespravis, je to tak a hotovo. Žiaľ teba vydržať len. Dojcis? Vtedy sa tak budia, môj to isté

@anonym_c51dff nedojcim od 2. mesiaca