Dieťa nespí po očkovaní
Pekne rano prajem je 4 51 a moje dieta este nespalo.........kocik funguje od desiatej vcera toto iste piatok ho ockovali ja si myslim ze to z toho on je uplne vymeneny toto moje dieta neni..... ruky ma bolia od hojdania hojdat ho musim inac vrieska co mam robit ked to bude pokracovat dalsie dni? On realne naozaj nic nespal a ja som uz zufala
Dostal 3 davku hexa vakciny......
@anonym_autor To je bežná reakcia. Má okrem toho aj niečo iného, ako napr. opuch, atď?
@anonym_autor musis to len vydrzat, niektore deti to takto prezivaju, asi ma bolesti. Dala si mu cipol paralenovy? To zvykne pomoct a deticky potom zaspinkaju
Nie je vymeneny, je po ockovani. Ma bolesti a nie je mu dobre. Toto musi odozniet. Co si mu davala proti bolesti? Snazila si sa zmiernit miesto vpichu? Tlmit bolest?
@anonym_autor aj place? Moje dieta malo takuto reakciu po druhej hexa a tyzden strasne plakalo, plus teploty. To je prejav bolesti hlavy apson u nasho bolo. Od vtedy neockujeme a od vtedy kazdy virus zasahuje mozog malo aj zapal mozgu. Nech sa tvojmu rychlo ulavi. Pozri si pribalovy letak vakciny.
@anonym_autor aj moja takto reagovala, proste vymenene dieta. Nejedla, nespala, spravanie uplne ine, ako bezne. Mne sa to stalo aj po prvom aj po druhom ockovani, tretie som uz nedala
@anonym_autor To je bežná reakcia. Má okrem toho aj niečo iného, ako napr. opuch, atď?
@pr85 no na dotyk ho to boli
bezna reakcia a podla vacsiny slovenskych lekarov, aj podla Mk normalna - podla mna urcite normalan nie je....ak by si sa tomu venovala predtym a vela studovala, vedela by si, ze vakciny obsahuju vela, prevela chemickych aj jedovatych latok, ktore sa vstrekli priamo do tela.....ako zareaguje nervova sustava konkretneho cloveka/dietata je vzdy viac menej nepredvidatelna nahoda, ruska ruleta.....preto NEOCKUJEM....hoci viem, ze si vysluszim milion hejtov
Nie je vymeneny, je po ockovani. Ma bolesti a nie je mu dobre. Toto musi odozniet. Co si mu davala proti bolesti? Snazila si sa zmiernit miesto vpichu? Tlmit bolest?
@anonym_22b5fa ano, je vymeneny, do jeho tela boli vstreknute mnohe toxiny, ktore tam prirodzene nemaju co robit
@anonym_autor dávali ste niečo od bolesti? Podľa mňa z očkovania. Niekto nema reakciu a niekto aj za dvoch. Ja po posledných stresoch uz neockujem.
@anonym_autor dávali ste niečo od bolesti? Podľa mňa z očkovania. Niekto nema reakciu a niekto aj za dvoch. Ja po posledných stresoch uz neockujem.
@fiafia nedala som ja som nevedela ze to z toho davam mu octanove zabaly a na noc dam nurofen
@anonym_autor daj nieco od bolesti, tiez sme mali hroznu reakciu na 3.hexu. ulavi sa dietatu od bolesti a uz to bude v pohode. Drzim palce.
@fiafia nedala som ja som nevedela ze to z toho davam mu octanove zabaly a na noc dam nurofen
@anonym_0d74c5
Anonym, ty si pekne mimo. Zubnú pastu doma používaš? Tiež samá chémia, dokonca túto konzumuješ každý deň, dlhodobo, pravdepodobne roky. A nezabudni aj mydlo vysadiť a vlastne nemôžeš ani jedlo jesť, pretože v žalúdku sa rozkladá chemickým procesom, treba asi celý zažívací trakt odstrániť a vlastne aj dýchanie je škodlivé veď to je chemický proces! No pfuj.
@anonym_autor Hexa je zmes oslabených vírusov, môže tam po podaní nastať ten pocit únavy (pretože organizmus začne proti ním bojovať a vytvorí si protilátky), môže vyskočiť teplota, miesto vpichu môže byť citlivé/bolestivé, môže tam nastať opuch - vo výsledku to vedie k dieťaťu ktoré je podráždené, unavené, ubolené a potom sa to cyklí (ubolené dieťa nechce spať > je viac unavené > z únavy začína byť podráždené > podráždené dieťa nie je hladné > a pokračujeme do kruhu). Zlepší sa to keď si telo vytvorí svoju imúnnu odozvu. 🙂
Treba si zanadávať a potom si povedať že ak je toto "tá slabá verzia" a takto s dieťaťom zametá tak je to stále omnoho lepšie než keby tú chorobu chytilo v plnej sile.

Dostal 3 davku hexa vakciny......