icon

Je normálne, keď dieťa prespí celú noc?

marki07
15. júl 2025

Ahojte chcela by som sa poradiť,či nemáte skúsenosť,uz od narodenia zaspavame v rovnakú večernú hodinu okolo 19:30 hod,prespime skoro celú noc,bez plaču a kriku.Zobudrmie okolo 05:30 hod.Teraz máme 9 mesiacov,stále sú noci pokojne a splným spankom,keď sa ja na chvíľku prebudí neplače a nekrici,len pozerá dokola.Mate to aj vy tak? Nie je ten nočny spánok nadmerný?

Strana
z2
jurly
15. júl 2025

@marki07 buchni sampus kazde rano a tes sa za kazdu prespatu noc. Bez srandy. Myslim, ze vacsina z nas si na 1 prespatu noc musi pockat dlhe mesiace.

anonym_0f5a38
15. júl 2025

@marki07 moje deti obe prespali prvú noc už v pôrodnici takže to asi až také nenormálne nie je...
Nemam problém - vyrobím problém????

anonym_7a4fc9
16. júl 2025
@anonym_0f5a38

@marki07 moje deti obe prespali prvú noc už v pôrodnici takže to asi až také nenormálne nie je...
Nemam problém - vyrobím problém????

ďakujem vám za odpoveď,som si aj myslela,že celý modrý koník je o mamickach podrypovackach. vážim si vaše múdre názory.

biglovemom
16. júl 2025
@marki07

Ďakujem Vám všetkým za plodnú diskusiu,na nič som sa nesťažovala,ohľadom toho,že dlho spí. chcela som vedieť či sú vaše deti neurologicky v poriadku a napredujú normálne,keď ste mali také dlhé nočné spánky.

@marki07 ci su neurologicky V poriadku koli dlhemu spanku ?
Tym chces povedat ze spanok je zly ? 😳😳😳
Pre boha ty mas cudne myslenie.

Ved spanok je super ! Dieta je oddychnute ,mozog spracuje v noci vsetky podnety , na imunitu je dobry spanok velmi potrebny.

anonym_7a4fc9
16. júl 2025

Nadmerné utlmenie ani nadmerná aktivita mozgu nie sú u detí normálne.Ani jeden extrém ani druhý nie sú dobré. Často z toho, najmä z prehnanej aktivity mozgu a rozrušení býva autizmus u detí.dá sa to odsledovať už v útlom veku.

rivini
16. júl 2025

@marki07 ak nekojis, je to pomerne caste. Ja mam jedno dojcene dieta a jedno flaskove. To flaskove vypilo o osmej 200ml a spalo do siestej. To kojene spi vlastne tiez celkom dobre, len sa medzitym 2-3x v tichosti obsluzi😂

rivini
16. júl 2025
@anonym_7a4fc9

Nadmerné utlmenie ani nadmerná aktivita mozgu nie sú u detí normálne.Ani jeden extrém ani druhý nie sú dobré. Často z toho, najmä z prehnanej aktivity mozgu a rozrušení býva autizmus u detí.dá sa to odsledovať už v útlom veku.

@anonym_7a4fc9 autizmus vznika uz v prenatalnom obdobi. Po narodeni mozno hovorit uz len o spustacoch..existuju deti v spektre, ktore prespavali celu noc, tie, ktore sa budili normalne casto, aj take, ktore nespali vobec🤷🏻‍♀️…

michaela329
16. júl 2025

@marki07 také malé dieťa má v noci spat 10-12 hodín. Buď rada. Môj sa o štvrtej zobudí na mlieko a ešte spí do siedmej. Od ôsmej večer.

Strana
z2