Je štyri polhodinové zdriemnutia pre bábätko veľa?
Sú podľa vás 4 polhodinove spánky pre 6 mesačne dieťa veľa? Snažím sa to zmeniť na 3 ale bezúspešne zatiaľ..
@viktoria1751 preco nasilne chces menit? Dieta nieke stroj neprisposobuj dieta sebe a prisposob sa ty
Potrebuje tolko? Potrebuje , tak naco zasahujes
Samo si to bude menit
@taktotedanie ja násilne meniť nechcem nikdy som ho nasilu nedržala hore keď vidím že už je jeho čas uložím ho... Len počujem reči že 6 mesačne by malo mať už len 3 spánky
kašli na každého, tvoje bábo chce 4 tak má 4...
Ty sem píšeš pomaly každý deň. Každý ti dobre poradil. Nechápem čo stále riešis. Odlož telefón a užívaj si dieťa
kašli na každého, tvoje bábo chce 4 tak má 4...
@deti95060810 hej ale počujem aj také mne sa budí od polnoci skoro každých 15 minút ho treba douspavat že už sú tie 4 spánky nanho veľa že zato sa mi budí ale ja mu ten spánok brat nebudem a že maximálne 2 ,2,5hodiny pred nočným spánkom by mal byť hore
Ty sem píšeš pomaly každý deň. Každý ti dobre poradil. Nechápem čo stále riešis. Odlož telefón a užívaj si dieťa
@lucia13022023 ja si ho dosť užívam len chcem zistiť príčinu prečo sa mi v noci budí
@lucia13022023 a má už 6 mesiacov a stále pijeme mlieko c.1 .. mám už aj dvojku doma
@lucia13022023 a má už 6 mesiacov a stále pijeme mlieko c.1 .. mám už aj dvojku doma
@viktoria1751 lebo deti sa v noci budia. Niektoré viac, niektoré menej, niektoré vôbec.
Prečo sa budí kamoskina malá 3x v noci, ktora ma rovnaký režim ako môj syn, rovnaký vek? A prečo sa môj syn nebudi od siedmich mesiacov?
Žiaľ je to tak, deti sa v noci budia.
@viktoria1751 lebo deti sa v noci budia. Niektoré viac, niektoré menej, niektoré vôbec.
Prečo sa budí kamoskina malá 3x v noci, ktora ma rovnaký režim ako môj syn, rovnaký vek? A prečo sa môj syn nebudi od siedmich mesiacov?
Žiaľ je to tak, deti sa v noci budia.
@lucia13022023 a prečo sa mi doteraz nebudil? Ešte keď mu išli aj zúbky lepšie spal ako teraz... Prečo niektorým sa deti vôbec nebudia celú noc? Napríklad vypijú večer o ôsmej 150ml aj viac mliecka a spia do rána?
@lucia13022023 a prečo sa mi doteraz nebudil? Ešte keď mu išli aj zúbky lepšie spal ako teraz... Prečo niektorým sa deti vôbec nebudia celú noc? Napríklad vypijú večer o ôsmej 150ml aj viac mliecka a spia do rána?
@viktoria1751 Lebo sa napríklad momentálne chystá na nejaký míľnik, hlavička pracuje a nedá mu spinkať… Ja mám pocit, že si zvyknem na nejakú detskú fázu a zrazu je všetko inak 🤷♀️. Keď sa budeš pozastavovať nad každou zmenou, nebudeš robiť nič iné…
@viktoria1751 Lebo sa napríklad momentálne chystá na nejaký míľnik, hlavička pracuje a nedá mu spinkať… Ja mám pocit, že si zvyknem na nejakú detskú fázu a zrazu je všetko inak 🤷♀️. Keď sa budeš pozastavovať nad každou zmenou, nebudeš robiť nič iné…
@jazula cez deň problém spať nemá 😂
@viktoria1751 spankova regresia, spurt, xy veci sa deje v tom malom tele a mozgu. Ved za rok sa z malého novorodenca co si neudrží hlavu stane človiečik ktorý chodí.. Vieš koľko je to zmien?
Ked tak si zaplať spankovu poradkynu
Mám dcéru a má taktiež krátke spánky, na 3 spánky mi prešla až v 7m, dovtedy proste jej to nevychádzalo. A teraz má 8m a nikdy mi neprespala celú noc, keď je najlepšie tak sa mi zobudí 1-2x a keď boli najhoršie noci tak 8-10x. Proste som to prijala že ona má takú potrebu spánku že jej stačí kratšie spať cez deň a radšej viackrát a proste nebudem ju nutit nasilu spat, čo ju mám priviazať o posteľ lebo v tabuľke píše že už má mať len 3 spánky? 😀 Neries blbosti a riad sa vlastným dieťaťom. 🙂
@jazula cez deň problém spať nemá 😂
@viktoria1751 Áno, aj moja všetky skokové zmeny vo vývoji prežívala hlavne v noci. Aj keď teda ona vždy naspala toho menej, ako sľubovali tabuľky 😂
@taktotedanie ja násilne meniť nechcem nikdy som ho nasilu nedržala hore keď vidím že už je jeho čas uložím ho... Len počujem reči že 6 mesačne by malo mať už len 3 spánky
@viktoria1751 a co riesis reci
Dieta je individuum tak sa riad jeho potrebami nie recami!
4 polhodinové spánky sú 2 hodiny. Tebe sa fakt zdá veľa, keď taký drobček spí denne 2 hodiny? Všeobecne sa pod "spánkom" myslí dlhší spánok, pol hodiny je fakt len zdriemnutie
Ahojky. Moj ma 7m coskoro 8 ale v 6m spinkal dokopy 2h .... teraz napriklad spi len 1,5h a tiez si to rozdeli na 3x po 30minut co neni az taky oddych, ale snazim sa ako mozem aj tak nepospi dlhsie, ale zas prespi celu noc 🙂 riadim sa ako to jemu vyhovuje. A co sa tyka mliecka my mame napriklad sunar a 2jku ma od 7m 🙂
Mne sa to zdá aj málo 🤣 teda nie to že sú 4, ale to, že v súčte spí len 2 hodiny cez deň.
Mne sa to zdá aj málo 🤣 teda nie to že sú 4, ale to, že v súčte spí len 2 hodiny cez deň.
@nikiki29 teraz mi spal od 13:30 do 15:30.... Potom od 10:30 do 11:30
@nikiki29 a je to pravda čím viac spí dieťa cez deň tým lepšie spí v noci ?
@viktoria1751 mlieko c 1 som dávala do 8 mes.
Lebo som mala kúpené viac a zvýšilo sa.
S tým to nič nemá.
A spánok malo moje posledné dieťa v 6 mes takýto:
Prebalila som, 30min hrania, najedlo sa (mlieko a Espumisan kvapky do toho - tie dva krát denne), spalo asi 3 hod. (V tme, stiahnuté rolety, 24C, tichucko, samé v izbe). Potom to isté dokola - celý deň, čiže asi aj 6*3hod spánku celkovo.
Podľa mňa tvoje dieťa spí malo. Nie veľa. Potom je unavené a má plytký spánok.
@viktoria1751 čiastočne áno, musí to byť tak akurát… akurát dlhé bdenie aj akurát dlhý spánok. Môj syn keď málo, spí cez deň, alebo sa mu nedarí zaspať v správny as tak sa v noci budí 4-6x a keď spí cez deň viac a včas tak je hore 2x 🤷🏻♀️ málo spánku cez deň spôsobuje preúnavu a potom kvôli nej deti nevedia dobre zaspávať a zotrvať v spánku.

@viktoria1751 preco nasilne chces menit? Dieta nieke stroj neprisposobuj dieta sebe a prisposob sa ty
Potrebuje tolko? Potrebuje , tak naco zasahujes
Samo si to bude menit