icon

Kedy je bezpečné nechať dieťa spať samé na poschodí?

Dnes o 06:38

Ahojte. Rada by som sa poradila s tymi, ktori byvaju v poschodovom dome a dole maju spalnu a hore detsku izbu.
Odkedy zacalo vase dieta spat same v detskej izbe? Nebali ste sa urazov zo schodov?

zuzike123
Dnes o 07:00

Nejde len o pad zo schodov, ale dietatu moze v noci prist zle (upal, gastritidy, nieco infekcne so skolky/skoly) a nebudes ho pocut. Dcera spi na inom poschodi od 8r a stale trpnem, ci by som ju pocula, keby napr. v noci zacala vracat.

anonym_c5a8e5
Dnes o 07:04

@anonym_autor my ked sme v dome tak aj rocnu necham na poschodi samu, ale dam kameru. Plus zabrana na schody. Pokial je dieta na poschodi v bezpeci nevidim problem, moze tam ist aj male.

wiwi28
Dnes o 07:57

A čo tak video pestúnka? Za mňa jedna z naj investícii k synovi. A to ani nebyvame v dome ale byte. Mal kameru v izba do tohto roka (už má 6r) a vždy som vedela či spí alebo čo sa deje. Ak máš záujem mám na predaj Philips Avent pestúnku ku na predaj 100% funkcna

anonym_573bf0
Dnes o 08:39
@zuzike123

Nejde len o pad zo schodov, ale dietatu moze v noci prist zle (upal, gastritidy, nieco infekcne so skolky/skoly) a nebudes ho pocut. Dcera spi na inom poschodi od 8r a stale trpnem, ci by som ju pocula, keby napr. v noci zacala vracat.

@zuzike123 to je prehnane nie?veď dieťa sa zobudí, keď mu je zle.

anonym_9e1cc0
Dnes o 08:46

Predpokladam ze doteraz spi s vami spalni a nemate vyskusane ako bude reagovat na spanok v samostatnej izbe. Moze sa stat, ze sa v noci zobudi (vy rodicia uz spite, takze na video pestunku nezareagujete) a potichu sa v polospanku vyberie dole schodmi za vami do postele. Tu je na mieste otazka, ci tie schody v polospanku bezpecne zvladne.

natalka13
Dnes o 09:00

Od 3-4mesiacov ked sa nezmestil do kosa

anonym_742a9f
Dnes o 11:18

Ja si pamatam ze ja som isla na poschodie ked som isla do skoly. Teda 6-7rokov. Mala som sama izbu. Vedla brat. Ked cosi sme sa poculi. Alebo som zakricala. Vsak to nie je panelak.