icon

Kedy je dieťa pripravené spať bez plienky?

2. nov 2025

Ako ste vedeli, ze je vase dieta pripravene spat uz bez plienky? Pripadne, ako dlho ste cakali, kym malo suchu plienku? Dcera mala za 2 tyzdne len raz mokru plienku. Dlhsie mala suchu, potom jeden raz mala nacikane a potom zas dlhsie suchu. Ako to bolo u vas?

viestta
2. nov 2025

Po tyzdni so suchou plienkou rano. Pre istotu nepremokava plachta, ale neviem ci mal vobec dalsiu nehodu kym bol zdravy. Ked mal horucky, tak pritrafilo sa aj to, ze sa pocikal

autor
2. nov 2025
@viestta

Po tyzdni so suchou plienkou rano. Pre istotu nepremokava plachta, ale neviem ci mal vobec dalsiu nehodu kym bol zdravy. Ked mal horucky, tak pritrafilo sa aj to, ze sa pocikal

@viestta nasa mala tyzden suchu plienku, potom raz nacikane a teraz zas tyzden suchu. Tak neviem ci jej vyskusat uz nedavat, ci este pockat?

viestta
2. nov 2025
@anonym_autor

@viestta nasa mala tyzden suchu plienku, potom raz nacikane a teraz zas tyzden suchu. Tak neviem ci jej vyskusat uz nedavat, ci este pockat?

@anonym_autor ja by som uz necakala. Odplienkovane deti mavaju nehodu vacsinou az tesne pred prebudenim, ked sa nestihnu zobdit skor alebo aj sa zobudia ale nevedia sa ozvat, ze ich treba dat na nocnik

autor
2. nov 2025
@viestta

@anonym_autor ja by som uz necakala. Odplienkovane deti mavaju nehodu vacsinou az tesne pred prebudenim, ked sa nestihnu zobdit skor alebo aj sa zobudia ale nevedia sa ozvat, ze ich treba dat na nocnik

@viestta praveze mne sa dcera pyta aj v noci na nocnik, kazdu noc ma pride zobudit, ze chce ist cikat. Dakujem za rady, zajtra vyskusam vziat plienku a nedat jej.

anonym_2e97e0
2. nov 2025

@anonym_autor syn si to rozhodol sam, ked mal 3 roky a 3 mesiace. Dcere som prestala davat kusok pred 3.rokom.

araavdva
2. nov 2025

Keď sama povedala že už ju nechce.

vilma7
2. nov 2025

Aspoň 2 týždne suchú.

maryetta
2. nov 2025

Veru 7-10dni ked bola sucha uz som nedala.