icon

Kedy prejde stonanie novorodenca počas spánku?

borihh
Včera o 21:40

Ahojte, mám 19 dňové bábätko a pred par dňami mi začala robiť to že zo spánku akoby stoná, chrčí, píska a aj pri jedle. Volala som dnes pediatricke a povedala, že to je normálne, ale teda neviem. V noci vôbec od toho nespím lebo ju sledujem, či ju niečo neboli, ale neplače len teda vydáva tieto šialene zvuky.. máte skúsenosti? Kedy to u vašich deti prešlo?

anonym_8e6cbd
Včera o 21:51

Ak by ju niečo bolelo tak by plakala a teda bábätka vedia poriadne plakať
Najskôr sa učí používať brušný lis a pritom deti vydávajú rôzne zvuky

marianarem
Včera o 22:05

@borihh Je to normálne, ja som bola šokovaná z toho, aká plejáda zvukov vychádzala z môjho novorodenca. Okrem toho, čo popisuješ, tak aj kvákal ako žaba, krochkal, híkal...Najčastejšie práve v spánku.

borihh
autor
Včera o 22:18
@marianarem

@borihh Je to normálne, ja som bola šokovaná z toho, aká plejáda zvukov vychádzala z môjho novorodenca. Okrem toho, čo popisuješ, tak aj kvákal ako žaba, krochkal, híkal...Najčastejšie práve v spánku.

@marianarem kedy to cca prestalo?

marianarem
Včera o 22:23
@borihh

@marianarem kedy to cca prestalo?

@borihh Mám pocit, že už tak v 6 týždňoch to bolo o dosť menej, ale nejaké chrčanie tam ešte bolo, mal aj reflux, tak to už bolo podľa mňa aj tým. Ale tie najbizarnejšie zvuky boli len tých prvých pár týždňov, potom už to bábätko celkovo pôsobilo tak viac ako človek 🙂

andrejka1974
Dnes o 04:51

@borihh moja tak veľmi vydávala zvuk , že sa pri nej nedalo až spať mala strieborný čiže otvorený hrtan viacej prešlo to v roku chodili sme pravidelne na orl

anonym_a1d95a
Dnes o 05:55

mne to robili obe deti, netrvalo to dlho myslim ze okolo 3-4mesuaca s tym prestali uplne ale ani ma nenapadlo premyslat ze je nieco zle, nastastie asi by som stresovala, ale ak pediatricka nevidi problem tak ho nehladaj uzivaj si babatko

maryetta
Dnes o 08:23

Aj moji to robili. Niekedy to bolo mile. Niekedy otravne. Neboj toto prejde pridu zubky prejdu zubky pridu skolkarske choroby 😉

majlo1234
Dnes o 12:36

Ja som zo zaciatku davala prvorodeneho spat do inej izby, lwbo som z toho bola taka vystresovana, ze som vobec nespala😂🫣 preslo to, ale nepamatam kedy