Kedy prejsť na jeden denný spánok u 14-mesačného dieťaťa?
Ma 14 mesiacov a ma dva denne spanky. Vstane o 6:30, spat ide o 10 a po hodine musim budit, aby zaspal cca o 15 a 16:30 budím. O 20:30 ide spinkat a zaspi v postieľke do 30 minut. Problem je,že keď ho budím place. Máte to tak aj vy? Dala by som rada 1 spanok, ale rano mi nevydrží dlhsie ako 3,5 hodiny bdieť:(
Dnes napr vstal o 7:00 a tiež ma dva spanky, kedy mozem skúšať dat jeden?
Skúšaj jeden spánok cez obed bez budenia
@anonym_5df97d skusila by som, len to chcem poradiť,že kedy keď vstáva 6:30 a vydrzi mi do 10:00. To je skoro na obedny spanok
@anonym_5df97d skusila by som, len to chcem poradiť,že kedy keď vstáva 6:30 a vydrzi mi do 10:00. To je skoro na obedny spanok
@nina296 ak spi v pohode cez noc nemenila by som.....
Budit ako ? Nezobudi sa sam ked otvorite dvere vytiahnete zaluzie?zapalite svetlo?
@nina296 ak spi v pohode cez noc nemenila by som.....
Budit ako ? Nezobudi sa sam ked otvorite dvere vytiahnete zaluzie?zapalite svetlo?
@zuzkaa1991 Ved preto,že v noci spi veľmi pekne. Akurat,že cez tie spanky ho musim budit, otváram dvere, roletu dám hore, robím hluk a aj tak place, lebo chce asi spinkat. Tak potom asi ešte počkať a vydržať🙂
Byť tebou skúsim natiahnuť 1. bdelé okno čo najdlhšie, nájsť čas, ktorý vám vyhovuje a nechať ho spať tak dlho, ako sa mu bude žiadať. Večer môže ísť aj skôr. Môj nespí cez deň vôbec a ide spať o 18h a vstane ráno o 6h. Vyskúšaj a ak mu to nebude vyhovovať, tak ešte s tým počkaj.
@nina296 3,5 hod. je málo, postupne natiahni doobedie. Ulož neskôr a nechaj kým sa zobudí.
@zuzkaa1991 Ved preto,že v noci spi veľmi pekne. Akurat,že cez tie spanky ho musim budit, otváram dvere, roletu dám hore, robím hluk a aj tak place, lebo chce asi spinkat. Tak potom asi ešte počkať a vydržať🙂
@nina296 hodinu a pol by mal byt spanok na odpočinok ja som.tiez.budil starsiu po hodine a pol aby nam vychadzali casy 😇....a nechajte dva spanky
poprípade ten ranný poposuvat po 30min jeden mesiac.o.10:30(druhy o 11hod)
moja chodila o.11.spat.ak.si. dobre pamätám ked.mala.jeden spanok...a to.som budila okolo pol8 ci ako1

Skúšaj jeden spánok cez obed bez budenia