icon

Kedy ste dali dieťa spať do vlastnej izby?

21. sep 2026

Ahojte,rozmýšľam či by som neskúšala dať dcéru do izby,spi v podstate celú noc akurát sa budi 2x na mlieko,tak neviem či ešte počkať? Idú jej posledné dva očné zuby(už sú v podstate vonku len nie cele tak sem tam ma ťažké noci že veľa place,ale budi sa len 2x na mlieko a spi) možno by jej to pomohlo zeby spala celú noc? Mlieko chcem hneď zrušiť keď jej vyjdu zuby,ma 22m

minenkaa
21. sep 2026

3-4 roky

belllinka
21. sep 2026

Už je veľká na mlieko v noci. Nie je to dobré na zuby, ani na trávenie.
Naša išla do svojej izby cca v roku.

hederamonstera
21. sep 2026

Maju 3 a 4 roky, ale zatial neplanujem presun, v noci k nam vlezu do postele, tesne ku mne tak ci tak (oni maju svoje vedla nasej), asi nas este potrebuju.

biba_18
21. sep 2026

môj mal 2,5 roka ... postieľku sme darovali, tak s tým bol ok, cítil sa ako veľký chlapec že pomáha ...
ale každú noc nadránom chodil ešte k nám ... kojila som rok ...

wivienka111
21. sep 2026

@anonym_autor my sme nasu dcerku dali do svojej izby ked mala 2 roky a bolo to tak akurat, prvy tyzden si zvykala a teraz pekne prespi celu noc ale tak uz je to velka slecna 🙂

zuzacka16
21. sep 2026

dcéra mala 3 alebo 3,5 roka...a našťastie nebola ten typ, žeby chodila v noci či nadránom k nám do postele..

lenka.25
21. sep 2026

Staršiu dcéru keď mala asi 2 roky . Mladšiu dcéru , keď mala 6 mesiacov .

anonym_b16be0
21. sep 2026

Od narodenia je vo svojej izbe.

anonym_cdc4fa
21. sep 2026

Mlieko v tomto veku ozaj netreba .je to len zvyk a zle pre zuby a traviacu sustavu
Ca V 5 tich rokoch , sem tam chce spat u mna tak moze .

patta89
21. sep 2026

Obe deti od 6m spia vo svojich izbickach...kojila som 1r3m, aj to max. 2x za noc...inak spali cele noci.

Teraz maju 6r a 3r a spia spolu v 1 izbe.

euka210
21. sep 2026

@anonym_autor okolo 2r, najmensi az okolo 5r.

veronikah96
21. sep 2026

U nás od narodenia, ale záleží od dieťaťa. Naša dcérka je spokojná a spí pekne sama v izbe vo svojej postieľke. K nám do postele nechcela ísť spať ani keď išli zuby. Už to má fixované, že keď dávame spací vak a bábiku, ide sa spať 🙂 Ale máme okolo veľmi veľa známych, ktorí si toto nevedia ani predstaviť u nich doma 🙂

anonym_1428b3
21. sep 2026

Akurát pred dvoma týždňami, 2,5 roka

anonym_83601b
21. sep 2026

za mňa je ešte malá.
My sme dávali deti do izby keď sme postavili dom a mali sme izby. Jedna mala 4 r, druhá 6.
Tá 4 ročná mala problémy, troška ťažšie si navykala ako 6 ročná.

wiwi28
21. sep 2026

My sme syn presúvali ked mal cca.2 roky. Už sme sa veľmi tlačili v posteli (aj ked mne to bolo veľmi ľuto). Dostal veľkú postel aby si na polovicu mohol naukladať plyšákov). Pol roka som ho ešte uspávala do úplného zaspania. Potom sa už pekne sám naučil bez problémov. Ale on už v tom čase prespal celú noc bez mlieka (to sme odstavili ked mal 18m).

anonym_2ff4a4
21. sep 2026
@anonym_83601b

za mňa je ešte malá.
My sme dávali deti do izby keď sme postavili dom a mali sme izby. Jedna mala 4 r, druhá 6.
Tá 4 ročná mala problémy, troška ťažšie si navykala ako 6 ročná.

@anonym_83601b Malá? Kvôli čomu potrebujú také veľké deti spať s rodičmi? A čo váš partnerský život?

anonym_5bdc88
21. sep 2026

Od 3 rokov. Po presťahovaní, inak by to bolo oveĺa skôr.

jablkovastrudla
21. sep 2026

Starsi syn sa sam rozhodol, ked sme sa prestahovali a zariadili mu izbu. Mal 2 roky a 7 mesiacov. Cakala som ze bude za nami chodit este v noci, ale nechodil. Ja som chcela pockat kym sa aklimatizuje v novom. Teraz to bude podobne s mladsim, za par mesiacov by sme sa mali stahovat do domu kde bude mat svoju izbu.