Lepší spánok bábätiek
28. júl 2023
Ahojte. Mate skusenost so strankou lepsi spanok babatiek? Oplati sa objednat prednasku? Stoji to 30-70eur.skusali ste poradenstvo? Pomohlo to niekomu, alebo sa dialo aj tak vsetko po svojom? Je to dost drahe, tak ma zaujima, ci to je len vynosny biznis alebo naozaj funguje a ulahcilo vam to zivot.
Predošlá
Strana
z2
Mala som odplienkovaci manuál😂a malý si aj tak išiel svoje
Baby ako som pisala pred 2 rokmi ci kedy. Za mna to zas boli a stale mam rovnaky nazor - aj su najlepsie investovane peniaze. U nas uprava a telefonicky hovor a manual atd zabralo presne ako sa predpokladalo. Sla som uplne podla krokov.
Predošlá
Strana
z2

@tinus057 ak vam pomohli tak potom super ale nam to odvovodnili ze to zalezi od temperamentu babatka lebo som povedala ze sa mi to nepaci ze dieta velmi place a oni stale to svoje to neni vyplakanie ked ste pri nom a povzbudzovali ma v tom nech vydrzim ten plac a cuduj sa svet kamaratke to iste radili povedala ze skoda penazi a az sa habni za to ze takto trapila babatko tyzden a plakalo aj po tyzdni a rada od nich? je velmi temperametne niekedy to trva aj 2 tyzdne to ze daju denny rezim ako by malo spat cca babatko to je aj na internete