Máte novorodenca, ktorý stále spí?
Ahojte chcem sa spýtať mám novorodenca a stále spi,ale ako vážne furt😂ja o nej ani neviem,kŕmim ju umelým mliekom a to je niekedy boj niekedy pekne papa a niekedy sa aj hodinu krmime lebo zaspí pri jedle..a vôbec sa nebudí na jedlo asi len raz jednu noc sa budila ale ináč nič tak sk dávam budíky do polnoci a v noci nevidím,nevadí to? Či aj v noci ju budiť? Neviem zda sa mi to divne že vie byt aj 4 hod bez mlieka,je narodená o 2 týždne skôr môže to mať súvis že je taká ospata?
No na môjho funovalo klepkanie nechtom na fľašku, i keď v podstate spinkal tak si vždy pri tom pocucal a nakoniec vždy spapal to čo mal. Alebo take jemne drganie do bradičky.
moze mat zltacku... moja bola takato ista... a mala totalne vysoke hodnoty, prislina to nahodou az na 3den, ked osm sa stazovala ze mi zaspava pri jedeni a je to boj ju nakrmit. Nebola VOBEC zlta.
Ale aj potom, sice sa najedla,ale spavala mi stale 🙂 CIze moze/nemusi to nieco byt... moze byt len spachtos🙂))
Tak potom je vsetko v poriadku. To je uplne normalna porodna vaha, ziadne predcasniatko. Dietatko spinka , vravis, ze nekojis takze by som sa vobec nestrachovala ani ho nebudila.
Ako vieš, že nemá zltacku?
Treba aby skontroloval pediater ak ste už doma.. žltačka vie veľmi vyskočiť a môj prvý syn ju mal veľmi silnú.. on nedokázal ani papať, aby nebol dehydratovany, bol na infúzií, okrem iného.. preto sme boli dlho v nemocnici a ešte tri mesiace bol veľmi spavy.. prvých 10dni sa nedal vôbec zobudit, bolo to dosť blbé.. nezlahcovala by som to ani ja... A áno, viem čo je to mať uplakané dieťa, ale aniextremne spave nie je vždy ok..
@barka1 tak.... ci ma zltacku ti mali povedat v porodnici, minimalne 5 pocikanych plienok denne a priberanie - ak je toto ok, mozes nechat spat, inak budit.

@3petka ako ste ho prosím budili keď papal z flasky 😀ja mám pocit te som už všetko vyskúšala a ledva ju zobudím keď zaspí počas jedenia